Rockatansky Posted December 9, 2008 Share Posted December 9, 2008 Dakle imam priliku uzeti sjedala iz Primere GT za u Sunnya. Sjedala su opremljena bočnim zračnim jastucima, pa me zanima ako tko zna kome bih ih mogao prodati, pošto meni ne trebaju, a i ne vozaju mi se bez razloga eksplozivna punjenja u autu Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarioV Posted December 9, 2008 Share Posted December 9, 2008 Pa stavi oglas da ih prodaješ,možda nekom trebaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Japanac Posted December 10, 2008 Share Posted December 10, 2008 a kak ih mislis izvadit? i kak mislis da ce ih netko ugradit? kad airbag u sjedalu ispali, razvali pol sica, tj tapecirung... isto tak, ne mozes ga izvadit bez da potrgas tapecirung... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mt47000 Posted December 10, 2008 Share Posted December 10, 2008 a kak ih mislis izvadit? i kak mislis da ce ih netko ugradit? kad airbag u sjedalu ispali, razvali pol sica, tj tapecirung... isto tak, ne mozes ga izvadit bez da potrgas tapecirung... roooooong, to sam ja mislio da je tako na czt-u, pa me je mario uvjerio drugacije. Ako ima onu ko plasticnu kasetu, sjebe nju, izleti i ona se menja, a ako je u tapecirungu unutra, uvijek ima kasetu i opet sjebe nju, bocni tapecirung, onda se opet menja kazeta, i tapecirung, samo kaj je to skupo ko i cijeli sic, pa je lakse promijenit sic. LP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Japanac Posted December 10, 2008 Share Posted December 10, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted December 10, 2008 Author Share Posted December 10, 2008 a kak ih mislis izvadit? i kak mislis da ce ih netko ugradit? kad airbag u sjedalu ispali, razvali pol sica, tj tapecirung... isto tak, ne mozes ga izvadit bez da potrgas tapecirung... Pa mislio sam rašiti bočnicu sjedala i poslije ponovo zašiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Japanac Posted December 10, 2008 Share Posted December 10, 2008 Ha svaka cast ak ti se s tim da zaje.... i jos naci nekog ko kupuje bas te airbagove.... sretno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noci_jr Posted December 10, 2008 Share Posted December 10, 2008 Ha svaka cast ak ti se s tim da zaje.... i jos naci nekog ko kupuje bas te airbagove.... sretno daj mi objasni btj kak te ovo u autu spasi cini mi se da bi te prije lansiralo u 3pm ---------------- Noci si sluša: Ado Gegaj - Nazovi zbog nas via FoxyTunes Link to comment Share on other sites More sharing options...
jady Posted December 11, 2008 Share Posted December 11, 2008 ak nema kazetu onda je platno iznutra razrezano gjde se treba otvorit airbag.skines cijeli tapecirung i izvadis airbag,nakon toga se sve opet vrati na mjesto....kak biste ubacivali grijanja guzice u sic....rezali platno pa opet sivali???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now