Bartol Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 Trebo bi neke stvari narucit od njih, a trgovacki putnik koji mi je dolazio vise ne dolazi posto sam slabo uzimo od njih pa sumnjam da bi mi dao neku dobru cijenu. Pa ako ko radi za njh ili s njima a voljan je pomoc bio bi zahvalan da se javi.... Hvala unaprijed
golfijaner Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 Ja već godinu-godinu i pol nisam pošteno naručivao kod njih ali su cijene i dalje ok. Vjerujem da to vrijedi i za vaše područje samo ga trebaš nazvati
medostc Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 trenutno sam u njemackoj i gore sav alat uzimamo iz wurtha za firmu,cijene su duplo jeftinije gore! u hr su nevjerovatno skupi! imam ti neke kontakte iz wurtha na mailu kad sam htio uzet komplet alata za svoje montere!
Bartol Posted August 14, 2012 Author Posted August 14, 2012 Ma deda mi se ni zvat ovoga jel je neki seronja da prostite, nudi mi sve duplo skuplje nego kaj mogu negdje drugo kupit i onda se ljuti kad mu ja to kazem... Trebo bi auto kit, diht masu, body, i tako te malo kvalitetnije stvari za autolimariju
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now