Dinoooz Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 Pozdrav svima! Želio bih vam predstaviti Udrugu na kojoj dvoje kolega i ja radimo već neko vrijeme. Obzirom da u današnje vrijeme posjedovanje i održavanje motornih vozila predstavlja velik trošak, nastala je Udruga vlasnika motornih vozila "Auto Auxilium" koja svojim članovima omogućava jeftinije i kvalitetnije održavanje vozila uz pomoć jake mreže partnera kod kojih članovi ostvaruju razne pogodnosti u obliku popusta od 5% - 50%. Početkom 2012. godine počeli smo surađivati sa raznim firmama vezanim za auto industriju, a suradnju širimo svakodnevno. Također, Udruga pomaže te surađuje s Udrugom gluhih i nagluhih, a u planu je i suradnja s drugim savezima i udrugama invalida te rad sa odgojno-obrazovnim ustanovama. Članovi Udruge prilikom učlanjenja dobivaju člansku iskaznicu „Auto Auxilium-a“ i člansku iskaznicu ORYX Asistencije (ukoliko su odabrali jedan od modela članarine koji uključuje ORYX Asistenciju). Malo o modelima članarine: Posjetite nas na: http://www.auto-auxilium.hr I lajkajte na: http://www.facebook.com/autoauxilium ps1: Za sve vlasnike Opela imamo nešto posebno. Potpisali smo ugovor sa Auto Will-om gdje naši članovi ostvaruju popuste od 20% na dijelove I dodatnu opremu te 10% na ugradnju. Što znači da je samo na godišnjem servisu moguće nekoliko puta isplatiti članstvo. Naravno, preko “Auto Auxilium-a” moguće je također ostvariti dodatni poust na kupnju novog automobila. ps2: Volio bih čuti vaše mišljenje, komentare i eventualno prijedloge.
Red Devil Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 to je isto kao i neki auto klub učlaniš se i imaš popuste u Tokiću, šlep službi, osiguranje.....u principu ništa novo, možda mrvicu bolje razrađeno
mario84 Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 Decki se fkt trude da ugovore dobre popuste za clanove i isplati se uzet karticu govorim iz osobnog iskustva..
Kevin Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 ja sam se uclanio u Auto Auxilium i clanarinu vec isplatio jednim pranjem auta svakako preporuka
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now