Sunstorm Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 (edited) Zanima me da li ovo valja za te novce ili se možda može naći nešto drugo da je sličnih karakteristika za istu lovu ili približnu (+/- 100 kn).... http://www.metro-cc.hr/katalozi/lqnon_19/index.html#/26/ Stavio bi to kod male u megane coupe iz 96. Nije mi bitno neka brutalna kvaliteta zvuka, niti da mi radi omlet, nego da čita usb, da se može prištekati iphone i da normalno zvuči (i da nije prekomplicirano za plavušu... ) Također me zanima koji zvučnici idu u vrata u gore navedeni megane coupe 96 g i gore u ploču... (Ako netko možda ima neki katalog da škicne...) Nije mi auto sad dostupan da to pogledam, a htio bi to uzeti i staviti maloj kao iznenađenje, sada ima unutra neki kazetofon na kojem su atronauti iz apollo 11 slušali mjuzu... Hvala na pomoći edit: Vidim da u ponudi imaju i neki JVC KD-X40 za 50 kn više... Edited September 21, 2012 by Sunstorm
Sunstorm Posted September 21, 2012 Author Posted September 21, 2012 Nije mi to od nekog značaja, ne znam kad sam u svom zadnji put slušao nešto na cd-u.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now