VedranR26 Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 U meganeu imam prednje sisteme, sub, pojačalo, sve jako lijepo složeno ali bivši vlasnik je htio da mu onaj display radi te da ima komande na volanu, stvar je kaj je sve spojeno preko tvorničkog radia. E sad, ja bi htio da je CD/MP3 te da ima USB negdje u ladici ( ne sa vanjske strane ) te da čita foldere odvojeno, stvar je kaj trenutno na ovom radiu nemogu namještati raspodjelu zvučnika nego prednje samo ili bas... neka normalna cijena, molim preporuke i tko bi mi mogao to fino podesiti ... :thumbsup:
pacey Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 ciki sa foruma ti da savjet... ja sam od njega uzeo alpine 117ri ima sve sto trazis..odusevljen sam
VedranR26 Posted September 22, 2012 Author Posted September 22, 2012 (edited) kakva je cijena? tko to može sve malo podesiti? btw, htio bi naranđasto osvjetljenje :doh: sad gledam ima ovaj naranđasto Edited September 22, 2012 by VedranR26
13snc Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 uzmi nesto od Alpinea.. imaju adaptere za renault.. nisu jeftini.. meni jedan adapter rijesava i komande i display od auta (Scenic 2008)
Rain Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 ako ces htjet da ti komande rade pogledaj connect2, imaju adaptere za megane, ja uzeo i radi super. Jedino ne radi display jer nisam uzeo adapter za to nego samo za komande. Gore sada pise Renault cijelo vrijeme. Cijena sa dostavom nekih 45 funti
pacey Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 kakva je cijena? tko to može sve malo podesiti? btw, htio bi naranđasto osvjetljenje :doh: sad gledam ima ovaj naranđasto uff novi je oko 2500 bio al mjenjas boje.. ma sa tim nemos fulat
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now