bubinjo Posted December 16, 2008 Share Posted December 16, 2008 na aveu?:huh: di se nalazi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted December 16, 2008 Share Posted December 16, 2008 koje je godište auto??? 2004-2006 Modul centralnog zakljucavanja iza ploce desno od suvozacevih nogu ,dolje pored sarke od vrata truba je crno/bijela zica(-) na autima s airbagom a crna(-) na autima bez airbagaa ecu je na blatobranu na vozacevoj strani ispred mulde onaj keyless entry modul ( ako ga imas ) je ispod središnje konzole 2007-* ecu je ispod haube iza prednje lampe na vozacevoj strani pa pobogu ,prati di idu zice od injektora ili bobina i senzora đizs Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubinjo Posted December 16, 2008 Author Share Posted December 16, 2008 lol mislis da sam dignuo haubu i gledo di je kaj ,osim ulja i vode drugo me nije zanimalo ...ali fala na info..2.008 je godiste Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kadett Posted December 17, 2008 Share Posted December 17, 2008 (edited) Znam da je na mom tamo di je Marko napisao, desno od suvozačevih nogu. I btw. skidaj se s helexa, xanax je mater :rofl: edit: moj je '04 Edited December 17, 2008 by Kadett Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now