Lonewolf Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Na zadnjim felgama mi se na par mjesta zgulio bezbojni,kako je strugalo o blatobran,sad je to sanirano,blatobrani prosireni,ali felga mi an tim mjestima nakon kise HRDJA :huh::huh::huh::huh::huh: Jel netko imao slicnu situaciju? Doslovno hrdja,narancasta,hebena za skinut...na ALU felgi
Vucko Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 alu može oskidirat,jedini način da hrđa je da su se čestice željeza po kojemu je strugala felga zabile u mekši alu pa sad hrđaju slično kao kad kočiš zeljezom a ne pločicom pa se pojave kroz par dana točkice hrđe po laku...
woo Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 budem napisal pa ispal glup, možda sitne čestice strugotina, pošto imaš iza disk kočnice....
Lonewolf Posted November 29, 2012 Author Posted November 29, 2012 To bi bilo i prije onda,vjerujem da je ovo sto vucko kaze,jer je par puta dobro zastrugalo,na oko se ne vidi,ali te cestice zeljeza su vjerojatno tu u aluminiju ostale... Neke ideje za skinut to,osim smirlganjem?
Lonewolf Posted November 29, 2012 Author Posted November 29, 2012 To je za hrdju,ne za cestice metala sto su ostale ocito zabijene u aluminij.... Zadnji put sam skinuo hrdju polir pastom,posteno se nastrugao,i ne vidi se okom vise nista,rekoh to je to...evo malo kise palo,pola ruba mi je zlatne boje
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now