chuby Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 Na Alfi 146 od stare je krepalo centralno, prvo se auto sam otkljucavao pa sam maknuo osigurac tako da se moraju svaka vrata posebno otkljucavati i zakljucavati, ali izgleda da je brava na vozacevim vratima skroz krepala, ne moze se vise ni otkljucati ni zakljucati, tako da su staroj na servisu rekli da mora mijenjati kompletno bravu. Ima tko kakvog slicnog iskustva, auto je vec 3 dana kod Boljesica i nisu mogli skuziti sto je pa su na kraju rekli da treba mijenjati brave. Ako je fakat tako, ima mozda netko komplet brava za prodati ili preporuku na kojem otpadu da trazim, nekako mi se cini da ovlasteni nije najsretnije rijesenje po pitanju cijene...
SEGI Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 Bravu na vozačevim vratima ćeš trebat mjenjat. Ne doslovno bravu,nego onu plastičnu kutiju s nutarnje strane. Kupi orginal iako nije jeftino.
Boxer Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 NIje potrebno mijenjat bravu već je vjerojatno pukao onaj mali pipac u cilindru.... http://alfa-corse.com/forum/index.php?topic=1311.0 za detalje
chuby Posted December 7, 2012 Author Posted December 7, 2012 Kad pukne taj pipac onda se kljuc ako sam dobro skuzio moze vrtiti kako god ali se nista ne dogadja? Ako je tako, onda nije to to, jer meni kljuc radi dosta otpora i moram ga par puta cimnuti na jednu stranu da bih mogao okrenuti na drugu da otkljuca/zakljuca.
Boxer Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 ne okreće se skroz, kad se meni to desilo na ex 145 dao se bez otpora okrenuti u svaku stranu al se teško vraćao
Alfaludak Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 imas hrpe tih auta po smetlistima sta ces kupovat nisi valjda lud ako ne rijesis ima kod mene
chuby Posted December 8, 2012 Author Posted December 8, 2012 Javio mi se decko s CT foruma pa cu se zaletiti do njega kad se vrijeme unormali, ako ne bude imao sto treba javim ti Alfa
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now