biciklist Posted December 24, 2008 Share Posted December 24, 2008 dobro kak se kiler grijanja moze popraviti bez da vadim armaturu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zivac Posted December 24, 2008 Share Posted December 24, 2008 nikako sta pusta ili... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubinjo Posted December 24, 2008 Share Posted December 24, 2008 fijat... bude se sam popravio sala mozda da ubacis onaj aditiv za kilere?kratkorocno rjesenje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caba Posted December 24, 2008 Share Posted December 24, 2008 Ovisi gdje ti je, sumnjam da su ga tako stavili da ne mozes do njega bez skidanja armature. Meni je na astri poceo pustat na gumicama na spoju i trebao sam skinuti samo plastiku kod nogu suvozaca i plastiku oko mjenjaca da bi dosao do njega... Probaj po autodati ili takvim "mjestima" pogledat kako se mijenja ili pitaj nekog u servisu ako budu voljni odat tajnu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartol Posted December 24, 2008 Share Posted December 24, 2008 (edited) dobro kak se kiler grijanja moze popraviti bez da vadim armaturu ? nemoze:lol::lol: frend mjenjo na svojem gt-u, al to ti je cas posle, dan - dva:rofl: tebi za utjehu: na pezotu sam cak morao pola usisne grane rastavit da bi mogo crijeva otpojit Edited December 24, 2008 by Bartol Link to comment Share on other sites More sharing options...
filip00 Posted December 24, 2008 Share Posted December 24, 2008 e to je bed kad rikne usred zime...... :lol: uglavnom se mora armatura, rijetko kod kog se moze samo skidat tapecirung oko nogu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Japanac Posted December 24, 2008 Share Posted December 24, 2008 fijat... bude se sam popravio sala mozda da ubacis onaj aditiv za kilere?kratkorocno rjesenje to je koma, ubije crijeva, pumpu... svasta... vise stete nego koristi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caba Posted December 24, 2008 Share Posted December 24, 2008 Onda sam ja super prosao sa svojim. Ovi sta su opela radili kao da su znali da ce se morat svako malo mijenjat pa ajd da ljudima olaksaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iggy_R Posted December 24, 2008 Share Posted December 24, 2008 Čas posla, ja promjenio nekidan na curinom Puntu cabriu. Par sati posla, 170 kn novi kiler i gotovo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mattas Posted December 24, 2008 Share Posted December 24, 2008 Joj samo kad se sjetim. Nikad više ne bi to radio. 1000 kuna novi kiler i cijeli heben dan posla:doh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
biciklist Posted December 25, 2008 Author Share Posted December 25, 2008 Čas posla, ja promjenio nekidan na curinom Puntu cabriu. Par sati posla, 170 kn novi kiler i gotovo ma da al treba armaturu dole a to mi se nedaaaaaaaaaaaaaaaaa a nekidan mi pajdo rekao da ima neka caka..pas mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
killercivic Posted December 25, 2008 Share Posted December 25, 2008 ja sam mjenjo na puntu 2 i morao sam armaturu skidat, i trebalo mi je 4 sata za to skinut, u biti sam i sjebo s aditivom za krpanje koji mi je u potpunosti začepio taj mali kiler i nije grijanje radilo Link to comment Share on other sites More sharing options...
striko Posted December 25, 2008 Share Posted December 25, 2008 (edited) Iz osobnog iskustva za lakši posao i pedantniji ARMATURA VAN CIJELA Nemo že se mijenjat a da se ne izvadi van možeš je jedino odvojit pola metra od kokpita i sve polomit dok vadiš taj prokleti kiler novi ti dođe zamijenski 170kn a original oko 500kn moja cijena mijenjanja s kilerom koje naplaćujem je 800kn meni osobno treba nekih 6sati van i unutra a ako auto ima klimu još je zajebanije jer su dva kilera ispod table Edited December 25, 2008 by striko Link to comment Share on other sites More sharing options...
biciklist Posted December 25, 2008 Author Share Posted December 25, 2008 pas mater mislim da bu auto u ovlasteni na mjenjanje :doh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now