Tequila1984 Posted July 23, 2013 Share Posted July 23, 2013 Evo znalo se desiti jednom u 10-15 dana danas mi se dragoj ugasio nekoliko puta. Kako je ona meni objasnila, stisne kočnicu i kvačilo pred nekakvo raskrižje i slično i auto se ugasi. Jeli imao netko slična iskustva i može pretpostaviti o čemu se radi? Prije nego što dam nekom auto znam da znaju biti neke gluposti tipa senzori koje treba očistiti/propuhati i sl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlado206 Posted July 23, 2013 Share Posted July 23, 2013 Meni se gasio tako kada je MAP senzor bio gotov, dakle radio je skroz nemirno tj na leru se gasio. Isti motor, 1.6 16v. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burnout Posted July 23, 2013 Share Posted July 23, 2013 kod mene je bio identican problem. promijenio map senzor ali nije pomoglo, na kraju se ispostavilo da je do elektronskog gasa. trebalo ga je reprogramirat jer se nije vracao u ispravan polozaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tequila1984 Posted July 23, 2013 Author Share Posted July 23, 2013 (edited) Auto i ne radi TOLIKO nemirno, više "na uho se čuje" kako sitno varira, nego na okretajima ali je sranje kad se tako ugasi, još ako smotaš volan, pa ti ga blokira, baš sranje Edit: thnx Burnout, morati ču naći nekog u Puli sa Citroen dijagnostikom jer u ovlašteni ne idem... Edited July 23, 2013 by Tequila1984 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivsa Posted July 23, 2013 Share Posted July 23, 2013 imao isti problem na vts-u..... map senzor je zezao ali nije izbacivao gresku mapa na dijagnostici. Promjenio ga i sve bilo ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tequila1984 Posted July 26, 2013 Author Share Posted July 26, 2013 Bio kod jednog decka sta radi citroene, bacao mi nekakvu grešku esp-a također, promijenio indikator i to je riješeno, a za gašenje na dijagnostici mu nije pokazivalo nikakvu grešku, počistio usisnu i rekao da može zafrkavati zbog filtera?!? (imam cda) Kolika je cca. cijena MAP-a? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciki Posted July 26, 2013 Share Posted July 26, 2013 Zadnje sto sam ga ja uzimao je bio 270kn u citroenu, navodno je poskupio sad.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now