Jump to content

Recommended Posts

Posted

... zanima me ima li ko u splitu da se bavi preciznim tokarenjem... trebao bi tokariti kugle od variomata od skutera na manju gramažu, pa ne bi baš smjelo biti odstupanja...

... na kraju, ako nema odi, može i u zagrebu, samo da je precizno...

Posted

To sam ja doma u skripcu na stupnoj busilici s borerom uvijek radio, 100% tocna tezina ispadala mjereno preciznom vagom... a borera imas po 0,1mm za kupit

Posted (edited)

jale siromašna četvrt

inace ja sam sebi sam busio svrdlom kugle variomata i vagao na vazi preciznoj..

nadi nekog ko ima vagu sa tocnoscu barem 1 deseta(jer neces ni osjetiti na skuteru nista ) i udri ako te tokar odj.

Edited by Mexx
Posted
Po meni ti je IVECOMMERCE u Splitu najbolja firma za takve stvari.

021 230 672. ;)

Također preporuka samo šta nije u Splitu nego u Kaštel Novom ali blizu je to:thumbsup:

Posted

... hvala vam svima na informacijama.. ovaj tjedan ću se zaletit do njih da vidim ko mi to može najbolje odradit...

@mexx : čuo sam i za taj način, samo isto bi radije dao nekom da mi to napravi, da ne zajebem šta

@cone4u : nisu nego sada imam malosijeve kugle koje moram svako 5000km minjat, nije da mi je to problem, ali nikad ne znam oću ih nać u dućanu, prošli put sam ih čekao 3 miseca da dođu, pa sam na kraju odlučio uzet original kugle od yamahe koje su 1 gram teže, istokariti ih da budu lakše ka i ove malosijeve i šibnit u motor i miran sam 20000km jer one traju 4 puta duže od ovih malosijevih

... zna nekad bit problem sa tokarenjem kugli da može provrtit onaj metalni dio i onda nije baš najbolje takvu kuglicu vratit u variomat...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...