SvenDaMan Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 dakle, u pitanju je VW polo 2000. godina, zaključavanje je centralno ali NIJE daljinsko ostao je ključ izvana, u vozačevoj bravi i neće u centralni položaj da izađe van.... šta raditi?
SvenDaMan Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 pokušat ću, idem sad tamo.... samo neznam kak da špricnem unutra pošto je ključ unutra teta je zaključala al nemre vratiti ključ u prvotni položaj....
fabioso Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 puko štift u bravi treba na silu ga zvadit i složit bravu a zaključat na drugoj strani
SvenDaMan Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 puko štift u bravi treba na silu ga zvadit i složit bravu a zaključat na drugoj strani nemogu na drugoj strani ni otključat ni zaključat, ni gepek.... sad sam probao, ko da je sve zablokiralo :sly:
rio_cyber Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 ofaj debeli bi samo trgo sve na silu.... nije cudo da ne popravlja nis nek skode i vw ;P
fabioso Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 nemogu na drugoj strani ni otključat ni zaključat, ni gepek.... sad sam probao, ko da je sve zablokiralo :sly: da moraš ovaj na silu izvadit jbga i onda bu radilo ja to slagal na x auta
fabioso Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 ofaj debeli bi samo trgo sve na silu.... nije cudo da ne popravlja nis nek skode i vw ;P :P:P:P:P:P:P
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now