hrga Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 Daklem...zadnja dva dana se nesto cudno desava sa grijanjem... cep na ventilaciji okrenut na hladjenje...a u kabinu puse ne topli nego vruci zrak....nakon nekog vremena prestane... Kaze zena danas ista prica...temp vode na 50-60....a na ventilaciju stavis ruku speces se...vruce puse...i onda prestane ...pocne puhat hladno...ono kak je i podeseno na prekidacu Sta moze bit po srijedi?
Alfaludak Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 ako je ko na golficima mozda ti se spuzva raspala na klapni. ili ti se zbusila ona vakum cuturica (ne znam jel ju svi imaju) ali definitivno ti se nekaj pokvarilo
hrga Posted September 18, 2013 Author Posted September 18, 2013 nemoj jebat...nisam znao :lol::guzagi6: daj malo pojasni ti je ta spuzva na kojoj klapni...kak doc do nje...i kakva vakum čuturica...daj da te svi razumiju objasni
Bushido Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 Moli boga da nije do te spuzve...Jer onda si jebao jeza... Vjerujem da nije to kod tebe problem, jer koliko sam te razumio tebi malo puse hladno malo vruce, da nema spuzve, puhalo bi uvijek hladno...
hrga Posted September 18, 2013 Author Posted September 18, 2013 zasto sam guzio jeza ak je do spuzve? meni puse u biti normalno do sada al sad se nesto zblesiralo pa i kad je na hladno pocne puhat vruce ...pa se opet normalizira i tako svaki dan...
Alfaludak Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 imas climatronik? ili klasicno na sajlu? jer klimatronik ima vakumski upravljane klapne
hrga Posted September 18, 2013 Author Posted September 18, 2013 Nemam klimatronik neg rucnu klimu..sad pricam malo prije s frndom...ima pola 2003-cu.i.kaze isti problem. Raskopao je onaj dio di su kotacici za regulaciju i kaze da nema nikskvih sajli neg je sve elejtronski i da steka eleronika u tom sklopu s prekidacima i da bi to trebalo.zamjenit... Jel bi kaj pokazalo da ga na dijagnoatiku spojim
Bushido Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 (edited) 2 Alfa; ima klasicno.. 2hrga; zato sto moras skidati cijelu armaturu dolje, ako je ovo na sto Alfa sumnja ( sto je napisao u prvom postu) Nisam siguran, ali cini mi se da sam negdje nesto citao da kod fabija/ibiza/pola zna biti problema sa motoricem koji okrece tu klapnu... Edited September 18, 2013 by Bushido
Alfaludak Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 mozda je samo zastekalo a mozda je spuzva zapela
hrga Posted September 18, 2013 Author Posted September 18, 2013 Mater i spuzvi :-P Bas mi se neda skidat cijeli tablu van. Jel ima ko ove prekidace da zamjenim za pocetak
hrga Posted September 18, 2013 Author Posted September 18, 2013 Mater i spuzvi :-P Bas mi se neda skidat cijeli tablu van. Jel ima ko ove prekidace da zamjenim za pocetak
Marco Polo Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 Ti motorici kaj pomicu klapne su oko 1000kn komad ak se dobro sjecam i moj polo je imao problema bum ti pm poslao kad dodem na komp muka mi tipkat prek mobitela
Bushido Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 Dakle dobro sam procitao,tj pamcenje me sluzi jos... Marco daj napisi ovdje proceduru cijene itd... Za ponovim gradivo :lol: a mozda ce i jos kome biti zanimljivo/korisno...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now