Luky Posted October 6, 2013 Share Posted October 6, 2013 Na slikama sve izgleda super.. al nije svaki put tako.. Dr kuko dobro radi kolko vidim, a big foot je uzeo tek neodavno.. dotad je najvise radio s einhell-icom.. Mene su jos impresionirali i radovi od kokoleka iz splita.. radi isto vrhunski kolko vidim.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted October 6, 2013 Share Posted October 6, 2013 Bobo je medu prvima u Hr u tome, vidio sam puno njegovih uradaka, ali bas sa poliranjem nisam bio impresioniran...sto se tice Dr Kuka, po slikama na 50:50 izgleda savrseno, e sad pitanje da li je tako i u zivo...s tim da covjek ima Rupes Big foot polirku, za koju vani kazu da je vrh...znaci ozbiljan je..a ovi iz Swiss, smijeh, ona 458 Italia od gazde ima kao, koju su izlagali u Westgateu, pa to je bilo ubi me Boze od poliranja...znaci nije majstor, pravi majstor dok barem 100 auta ne odradi...i to jebackog posla...s tim da na svakom mora biti bolji, stalno napredovati... vrtis se ko macak oko vruce kase. Ajde reci s kim si impresioniran onda ? Ispada da svaokm mestru treba voziti auto na jedan i samo jedan tretman i onda nakon 3 mestra ce auto biti u fullu. ( Interijer, poliranje, i eventualno pranje i detalji tipa motor itd ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
t.m. Posted October 6, 2013 Share Posted October 6, 2013 Sven, moj izbor je Sasa ( Svig), s tim da san osobnog misljenja da je Auto partes smanjuje cijenu da bi bio konkurentan na trzistu, a znamo da je to posao koji zahtjeva trud, znanje, angazman, s time naravno dolazi i cijena, nema tu stednje . Citaj medu redovima, troslojno poliranjd, sa voskanjem minimum 2.000,00 kuna, onda ocekuj rezultat, sve ispod toga je glupo za ocekivati, cak i od ljudi koji to vrhunski znaju. Cista matematika, zbroji potrebne sate, matrijal i davanja drzavi, govorim iz aspekta privatnika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goertosing Posted October 6, 2013 Share Posted October 6, 2013 troslojno poliranjd, sa voskanjem minimum 2.000,00 kuna, onda ocekuj rezultat, sve ispod toga je glupo za ocekivati, cak i od ljudi koji to vrhunski znaju. Cista matematika, zbroji potrebne sate, matrijal i davanja drzavi, govorim iz aspekta privatnika. To ja stalno ponavljam. I tko zna super radit ako mora radit za manje/male novce, neće dat sve od sebe (niti materijala niti rada) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted October 6, 2013 Share Posted October 6, 2013 Kakvo je ono troslojno za 1100kn na sajtu onda ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now