Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
Imaš svoje printere?

:thumbsup: Mimaki printeri

Cija folija? Koji printer? Koja plastifikacija, koja cijena?

Folije su ti: oracal, hexes i 3M i nadam se da ne misliš da na forumu nudim neko kinesko smeće kao drugi jer ću se uvrijedit :) cijena ti se korigira od auta do auta

Edited by MeaCulpa
Posted
:thumbsup: Mimaki printeri

Folije su ti: oracal, hexes i 3M i nadam se da ne misliš da na forumu nudim neko kinesko smeće kao drugi jer ću se uvrijedit :) cijena ti se korigira od auta do auta

Pripazi šta pišeš... ovo je indirektna uvreda ostalima starim i starijim članovima od tebe

Posted

Ja ne vidim nikakvu uvredu niti namjeru uvrede, što se tiče folije pišem o oglasima na njuškalu koji prodaju samo folije, nadam se da te to ne vrijeđa.

Posted
Ja ne vidim nikakvu uvredu niti namjeru uvrede, što se tiče folije pišem o oglasima na njuškalu koji prodaju samo folije, nadam se da te to ne vrijeđa.

Nisi naveo da misliš na njuškalo, nisi naveo ništa, a ovdje ima ekipe koja se bavi time. Nema veze.

Moje isprike.

Posted

Pa i da se bave ovdje i uvaljuju kinesko smeće zašto je to uvreda? :D

Nije valjda da onaj koji je na forumu uvaljuje kvalitetno kinesko smeće, a oni na njuskalu nekvalitetno? :lol:

Posted

meni je recimo ljepše ljepit LG foliju nego 3M.. što se tiče folija za 3d obljepljivanje.

za ravne plohe koristimo avery, zadovoljni.

Posted
kakve su ti cijene printa na folije po m2? (polimer, monomer, window grafika...)

imas li print na plocste materijale?

01 2346 150 aj molim te nazovi dečke i pitaj sve što te zanima, ja ti mogu samo popust riješit.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...