Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
  Koren said:
Imaš svoje printere?

:thumbsup: Mimaki printeri

DaDo said:
Cija folija? Koji printer? Koja plastifikacija, koja cijena?

Folije su ti: oracal, hexes i 3M i nadam se da ne misliš da na forumu nudim neko kinesko smeće kao drugi jer ću se uvrijedit :) cijena ti se korigira od auta do auta

Edited by MeaCulpa
Posted
  MeaCulpa said:
:thumbsup: Mimaki printeri

Folije su ti: oracal, hexes i 3M i nadam se da ne misliš da na forumu nudim neko kinesko smeće kao drugi jer ću se uvrijedit :) cijena ti se korigira od auta do auta

Pripazi šta pišeš... ovo je indirektna uvreda ostalima starim i starijim članovima od tebe

Posted

Ja ne vidim nikakvu uvredu niti namjeru uvrede, što se tiče folije pišem o oglasima na njuškalu koji prodaju samo folije, nadam se da te to ne vrijeđa.

Posted
  Mattas said:
Pripazi šta pišeš... ovo je indirektna uvreda ostalima starim i starijim članovima od tebe

Zašto bi to ikog vrijeđalo osim onih koji stvarno uvaljuju kinesko smeće?

Posted
  MeaCulpa said:
Ja ne vidim nikakvu uvredu niti namjeru uvrede, što se tiče folije pišem o oglasima na njuškalu koji prodaju samo folije, nadam se da te to ne vrijeđa.

Nisi naveo da misliš na njuškalo, nisi naveo ništa, a ovdje ima ekipe koja se bavi time. Nema veze.

Moje isprike.

Posted

Pa i da se bave ovdje i uvaljuju kinesko smeće zašto je to uvreda? :D

Nije valjda da onaj koji je na forumu uvaljuje kvalitetno kinesko smeće, a oni na njuskalu nekvalitetno? :lol:

Posted

meni je recimo ljepše ljepit LG foliju nego 3M.. što se tiče folija za 3d obljepljivanje.

za ravne plohe koristimo avery, zadovoljni.

Posted
  vjeko said:
kakve su ti cijene printa na folije po m2? (polimer, monomer, window grafika...)

imas li print na plocste materijale?

01 2346 150 aj molim te nazovi dečke i pitaj sve što te zanima, ja ti mogu samo popust riješit.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...