Jump to content

Recommended Posts

Posted
Pa ako imas imobilizator i kljuc od felicije sve to spojis i sakrijes pod tablu...

ma jebem se cijeli dan s tim, ne mogu potrefit žice. prebacio sam kod u ključ od lupa, ali imobilizator nikako. lupo ima dvije žice više, verglao sam na sve kombinacije žica i nikako....

Posted
ma jebem se cijeli dan s tim, ne mogu potrefit žice. prebacio sam kod u ključ od lupa, ali imobilizator nikako. lupo ima dvije žice više, verglao sam na sve kombinacije žica i nikako....

pa nadi nekog tu da ti skine immo u mapi....najjednostavnije

Posted
Koji je tocno motor u Lupu a koji u Feliciji?

Bio je 1.0 sada je 1.3 mpi

pa nadi nekog tu da ti skine immo u mapi....najjednostavnije

To je sva mudrost oko skidanja koda?

Posted
Tako je, treba napraviti immo off na ecu i to je to..

Cca 400kn

Ok, igrat ću se danas još malo sa imobilizatorom, ako ne uspije čujemo se pa ti pošaljem ecu.

• 2 weeks later...
Posted
bez obzira na immo , auto ti mora upaliti na 1 sek pa se ugasiti , ako uopće ne pali , onda ti je nešto drugo

Taj dio mi je jasan:thumbsup:

Uglavnom uz malo dobre volje sve se može. Nakon raznih pokušaja i puno guglanja,vratio sam kod od lupa u ključ, zalemio nazad njegov imobilizator, stavio njegovu centralinu, napravio đir da se uvjerim da i dalje sve šljaka kako treba. Onda sam zamjenio samo centraline i uspio je spariti sa imobilizatorom preko najobičnije kvazi dijagnostike i kabela od kineza. Sad pali ko puška:) Ako netko bude imao slične borbe, dobro je znati prije nego istresete pare.

Posted
Tako je, treba napraviti immo off na ecu i to je to..

Cca 400kn

Inače za ovu soluciju po Rijeci traže 700kn, tako da ti je cijena dobra:thumbsup:

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...