Misek_Chipsy Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 sa hraweba...stara tema: "U rijeci u "auto baru" reparacija ti je 150kn po komadu,montaza ukljucena i garancija 6mj"
master_og Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 (edited) jao netko to radi na škrljevu, ne mogu se sjetiti kako se zove firma idem frenda zvrcnuti on je kod njih radio i zadovoljan je pa da vidim jel ima još broj edit: tu je radio, garancija je mislim godinu dana na rad http://www.datoteka.com/croatia-zute-stranice/A/amortizerservisabvdooskrljevoskrljevo.html Edited January 5, 2009 by master_og
DjMK2 Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 jao netko to radi na škrljevu, ne mogu se sjetiti kako se zove firma idem frenda zvrcnuti on je kod njih radio i zadovoljan je pa da vidim jel ima još broj edit: tu je radio, garancija je mislim godinu dana na rad http://www.datoteka.com/croatia-zute-stranice/A/amortizerservisabvdooskrljevoskrljevo.html To je to !! HVALA, zvao sad dogovorio ... 150kn/kom :thumbsup::thumbsup:
SEGI Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 4 puta sam bio kod njega i dobar je majstor,dobijes i garanciju kad je reparacija u pitanju:thumbsup:
master_og Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 To je to !! HVALA, zvao sad dogovorio ... 150kn/kom :thumbsup::thumbsup: oću pivu:drink::drink::rofl::rofl:
Vlado206 Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Imas i dolje kod stare tvornice papira, tamo na skoljicu:) reparacija isto 150kn po komadu cini mi se...godinu dana garancije ja sam tamo kratio/otvrdnuo/reparirao i uzeo je onda 300kn po komadu...skroz zadovoljan poslom;)
cone4u Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 na škrljevu, pored pruge u centru, taj valjda na školjiću, a da ima i neki nasuprot građevinskog faksa unutra u nekoj ulici,,,
Mattas Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 ja sam tamo kratio/otvrdnuo/reparirao i uzeo je onda 300kn po komadu...skroz zadovoljan poslom;) Kako si zadovoljan s ovim gore kao setupom???
SEGI Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 4 puta sam bio kod njega i dobar je majstor,dobijes i garanciju kad je reparacija u pitanju:thumbsup: :doh:sad tek vidim da ne pricamo o istome,ova moja izjava vrijedi za auto bar na skoljicu a ne za ovog na skrljevu:)
Vlado206 Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 :doh:sad tek vidim da ne pricamo o istome,ova moja izjava vrijedi za auto bar na skoljicu a ne za ovog na skrljevu:) o tome i ja pricam... @matasdamir: skroz solidno:) prije je znao lupit i tako, valjda jer je opruga -50 a amortizer serijala, i sad kad je malo skracen, otvrdnut i repariran, ne lupa bas, vozi se jako udobno i drzi dobro:) Iako prelazim na gewinde sad...al to je ono, trazi se pod malo:D
Vlado206 Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Adresa Ružićeva 14, 51000 Rijeka Vlasnik Jokić Inoslav Telefon 051374509 Faks E-pošta www proizvodi i usluge Popravak amortizera. Djelatnosti proizvodnja dijelova i pribora za motorna vozila i njihove motore proizvodnja nespomenutih proizvoda od metala
Stepp Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 I kakva je procedura; za koliko je gotovo? Automobil mora preko noći ostati tamo, ili...?
SEGI Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 I kakva je procedura; za koliko je gotovo? Automobil mora preko noći ostati tamo, ili...? do radnje je kafic,kad mi je radio keca kaze odi tu na kavu,dok sam popio bilo je gotovo(imao je reparirane spremne pa je onda moje reparirao za nekog drugog...) ista stvar kad mi je stavljao opruge na cetvorku,samo treba nazvati prije i najaviti se.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now