KA2001MR Posted February 28, 2014 Share Posted February 28, 2014 KA2001MR, zato mu ne posaljes i sliku uzorka boje? Po mogucnosti isto u cizmama... :rofl: Jebote ti si jos na tome, ko djeca u skoli. U pocetku je bilo i smjesno, sad je samo otrcano Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vucko Posted February 28, 2014 Share Posted February 28, 2014 meni ta osnovna srebrna djeluje dosta grubo s tim zrncima,i dosta je skupa...ja takvu baznu srebrnu s velikim zrncima imam samo za dodat koju kapljicu u bezbojni lak ako netko zeli da se svjetluca... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted February 28, 2014 Share Posted February 28, 2014 Imate li kakvu sliku kako to izgleda Link to comment Share on other sites More sharing options...
goran86 Posted February 28, 2014 Author Share Posted February 28, 2014 i mene zanima slika Link to comment Share on other sites More sharing options...
KA2001MR Posted February 28, 2014 Share Posted February 28, 2014 A ko ce to sad nac to je bilo pred 8 godina, vidi u mojoj temi od brava dok je bio skroz obican, mada je tesko to vidjeti na slici, najljepse izgleda po noci na osvijetljenom parkingu, bolesno se sjaji Link to comment Share on other sites More sharing options...
goran86 Posted February 28, 2014 Author Share Posted February 28, 2014 koja felga je to bila? aj okači sliku tu Link to comment Share on other sites More sharing options...
KA2001MR Posted February 28, 2014 Share Posted February 28, 2014 Na poslu sam, a potrosio sam paket neta po punoj brzini mim venezia, ako i je negdje onda je na prvoj stranici moje garaze Link to comment Share on other sites More sharing options...
goran86 Posted February 28, 2014 Author Share Posted February 28, 2014 vidio sam al se ne vidi baš niš Link to comment Share on other sites More sharing options...
KA2001MR Posted March 1, 2014 Share Posted March 1, 2014 A nevidi se da, velim najbolje je po noci na parkingu di se auto u mraku jedva primjeti, al felge se sjaje brutalno. Meni je bila super boja, jace se sjaji od ovih alessio f1(imam ih na puntu pa znam) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pinci Posted March 20, 2014 Share Posted March 20, 2014 (edited) Ja sam isto kopao kod boje neke mat graffit boje,titanium ,vrtio 100 kartica i na kraju je ovo ispalo..Nije toliko tamno,čepovi su isto u boji felge..Vidjeti ćemo kako će izgledati na suncu i na autu :lol::lol: Edited March 20, 2014 by pinci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now