galeb_st Posted April 15, 2014 Share Posted April 15, 2014 (edited) Dakle zanima me vase iskustvo sa njima jer se dvoumim: 1. Tvrdoca od 1-10 2. Iskustva (lose/dobro) obrazlozite 3. Gore navedene gewinde ili kombinacija H&R opruge i Koni sport? Gledam da mi auto bude udobno a moram promijeniti svakakako sva 4 amortizera. S obzirom da su originalni 2500 kn komad svaki gledam neku alternativu (udobniju/jeftiniju). Problem je sto je auto tvornicki visok uzasno a sad je nekih 4 cm nize i unistio sam sve amortizere posto su radili vec u samom kraju svog moguceg hoda jer je ona cijev/puska kakogod da to zovete pre duga, a da ne govorim o prolazu i preko najmanje rupe. Hvala Edited April 15, 2014 by galeb_st Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vucko Posted April 15, 2014 Share Posted April 15, 2014 ne bi bilo na odmet da si naveo o kojem autu se priča... i koliko love si spreman stavit u ovjes... Link to comment Share on other sites More sharing options...
galeb_st Posted April 15, 2014 Author Share Posted April 15, 2014 bmw e92 330xd (dakle pogon na sva 4).Auto ima nekih 1900kg i specifican je malo zbog te kilaze i pogona pa rijetko tko nudi nesto. Ne mislim vise od 6500 kn jer cu auto drzati jos god-dvije a nitko ne cijeni sta si stavio na auto nego gledaju samo koliko vrijedi na trzistu opcenito,tako da kw v1 i skuplji mi nisu bas na listi prioriteta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
obie Posted April 15, 2014 Share Posted April 15, 2014 daj me ne zezaj da je 1900kg težak?? ja bi na tvom mjestu radije isao na kombinaciju amortizer + opruga jer sa ovim jeftinijim gewindama imam iskustva da su uvijek bile pretvrde za svakodnevnu vožnju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
plastikman Posted April 15, 2014 Share Posted April 15, 2014 Meni su udobne skroz Link to comment Share on other sites More sharing options...
galeb_st Posted April 16, 2014 Author Share Posted April 16, 2014 Meni su udobne skroz koje plastikman? @obie mislim da je 1875kg tocno...mora bi pogledat u prometnu Link to comment Share on other sites More sharing options...
plastikman Posted April 16, 2014 Share Posted April 16, 2014 Ta technix. Auto ima 1600kg prazan. Nije mekan ko serijski ovjes ali za jeftine gewinde je sasvim zadovoljavajuće, s tim da ja imam gumu 225/35/19 i vise rupe osjetim zbog nje Link to comment Share on other sites More sharing options...
goran86 Posted April 16, 2014 Share Posted April 16, 2014 Ja sam isto uzeo ta tehnix... samo meni je auto laksi 1200kg i 215 40 18 guma pa je dosta tvrd... Kad je 4 ljudi u auto jrdnostavno plovis brz brige.... Tak ak je tezi auto ok bude... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srki Posted April 16, 2014 Share Posted April 16, 2014 Takoder ta technix, tezak i velik auto i sve super..bez zamjerke na zimskim gumama skoro ko na serijskom ovjesu Link to comment Share on other sites More sharing options...
plastikman Posted April 16, 2014 Share Posted April 16, 2014 Imao sam auto nazovimo ih sport amortizerima i kratkim oprugama, davno je bilo pa se ne sjećam koje, i 2 auta na gewindama, leona na ap i superbicu na ta technix...na gewindama mi je osjećaj podjednak na ap i ta što se tiče udobnosti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
obie Posted April 16, 2014 Share Posted April 16, 2014 ja sam imao TA technix na bivsem Audi A4 1.8T quattro... mogu samo reci da kamenca u bubrezima nisam imao... a auto je tezio 1450kg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now