pacey Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 buduci sam metuzalem za ove sheme.. a nasao sam na netu dal se smiju ovako spojiti kondenzatori KAO SA SLIKE(vidim da se kombinira svakako plus i minus haha) kupio sam vec sve...znam lemiti..al bolje da pitam prije nego polemim :thumbsup:
JosipZG Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 kombinira se "svakako plus i minus" jer je to mješoviti spoj, ovi "manji" su jedan s drugim paralelno spojeni a skupa su u seriji s ovim većim kolko znam nebi se smjelo niš dogoditi (eksplozija ili slično) po ovoj shemi zašto to raditi tako? trebaš određeni kapacitet ili?
pacey Posted May 2, 2014 Author Posted May 2, 2014 zašto to raditi tako? trebaš određeni kapacitet ili? puno me pitaš hvala na odg http://skuter-limitatori-brzine.blogspot.com/2011/07/kako-postaviti-blokadu-na-skuteru.html
Lovrek Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 Ajd kad smo kod toga, tko mi moze staviti blokadu samo za potrebe tehnickog? Ili jos bolje da ima stelu na tehnickom... Moze na pm... Prednost zg-zapad...
JosipZG Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 ^ ako ovo gore funkcionira onda te dijelovi koštaju 15 kuna, nije loše to imat na skuteru kojem je skinuta blokada...
cone4u Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 Funkcionira . Ja sam ih spajao paralel o i radi bez problema...
pacey Posted May 2, 2014 Author Posted May 2, 2014 ^ ako ovo gore funkcionira onda te dijelovi koštaju 15 kuna, nije loše to imat na skuteru kojem je skinuta blokada... 9kn lol ja sam svoju slemio i to... mogu ja to kako isprobat? prije nego spojim na motor
pacey Posted May 3, 2014 Author Posted May 3, 2014 Derbi gp1 2003g ista masina ko na gillerama i piaggio nrg..
pacey Posted May 3, 2014 Author Posted May 3, 2014 evo ako tko zeli blokadu..ja sam ju slozio i radi fenomenalno.. malo probao skuter(oprala me kiša) i nisam isao vise od 50 nigdje...cca 48kmh...a moze se ici do 55 po zakonu .. jos budem test kad je suho
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now