dcrnic Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Dali netko ima iskustva sa ovima dečkima iz Srbije(ako su užice uopće u srbiji :lol: ) što repariraju turbine... Navodno imaju hebene uređaje za balansiranje i da jako dobro rade... I da uz sve to povoljno rade... http://www.turboservis.co.yu/
biciklist Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Jedni ga pljuju drugi hvale... :lol: a jbga..kak oces ja nisam cuo puno loseg o njemu...
Pavo Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Vladimir Đumić iz RI, mnogi će ti potvrdit da je jedan oda najjačih u HR šta se tiče turbina (BTW:Radio je kod Gustina puno god.) Ovo ti je moj savjet. Imam ti ja broj moba pa ti šaljem na PM ako treba.
biciklist Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 A šta ti planiraš slati njemu??? pa kad ce mi trebat ocu i kad se markic vrati ide turbina k njemu 2pavo: duma ga zovu il tak nekaj ? kaj on ima svoj servis ? o njemu sam cuo sam pohvale
dcrnic Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 2 Pavo: daj neke kontakt brojeve BTW koliko garancije daju na rad??? Ovaj dečko iz Sarajeva koji je slao tako u srbiju kaže ovako: "Dao sam staru (lose repariranu)i 300 Eura.Sad imam garanciju 2 godine"...
Dinnek Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Dali netko ima iskustva sa ovima dečkima iz Srbije(ako su užice uopće u srbiji :lol: ) što repariraju turbine...Navodno imaju hebene uređaje za balansiranje i da jako dobro rade... I da uz sve to povoljno rade... http://www.turboservis.co.yu/ Oni su zastupnici za Garet. Isto kao i turbo.hr kod nas... ja kad sam im slao mail, odgovorili su mi brzo, a kako rade, to ne znam...
Pavo Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 2 Bicko: da to je taj 2 Crnić: Imaš PM pa češ se sve dogovorit s njim.......
Jashim Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 crnicu: spico je slao turbinu u uzice i prezadovoljan je
dcrnic Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 2 Jashim: ovo gore sam njega quota i on mi je poslao link...
Jashim Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 jbg, ja sam bio kod njega prije mjesec i pol i rekao mi je da je prezadovoljan turbinom otkako je dosla iz srbije
dcrnic Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 2 Pavo: daj neke kontakt brojeve BTW koliko garancije daju na rad??? Ovaj dečko iz Sarajeva koji je slao tako u srbiju kaže ovako: "Dao sam staru (lose repariranu)i 300 Eura.Sad imam garanciju 2 godine"... ispravak netočnog navoda... :rofl: On je dobio novu, pa je 2godine... Inače na reparirane daju godinu dana garancije...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now