RS2 Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 na jednom autu se spušta krov pa bi trebalo ukrojit tj. skratiti šoferšajbu TKO TO RADI????????????:huh:
Bartol Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 mislim da je nitno ne krati jel je to (mislim) nemoguce. to je kaljeno duplo staklo i njega je nemoguce rezati, busiti niti ista drugo, je takvo kakvo je. za bube i ostalo kaj se radilo, cuo sam da su dali raditi novo staklo u onu nasu tvrnicu, nemogu se sjetit kako se zove ako me pamcenje dobro sluci mislim da se spominjala cifra od nekih 10k kn za bubu
Bagi Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Tvornica auto stakala Lipik radi i po narudžbi, ali je to preskupo.
Rallye VR6 Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Ovisno kakvog je oblika. Jedan dečko je za golfa keca dao napraviti zadnju šajbu i mislim da je bila 50-ak €, ali je potpuno ravna
jabolchica Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Tvornica auto stakala Lipik radi i po narudžbi, ali je to preskupo. Misliš na Lipik glas? Oni rade stakla za Lambo, Porsche itd.. And yes, poprilično su skupi...
Kadett Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Oni rade stakla za Lambo, Porsche itd.. Bentley, Audi, VW, Ferrari... Znam jer mi je otac bio tehnolog tamo i uhodao proizvodnju za Bentley (imam leptir staklo origigi s žigom ) Ugl. da, jebeno su skupi :lol: Rezat šajbu? nebude :no2:
jabolchica Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Vozimo pijesak za njih, pa odatle znam. Anyway, sumnjam da ima netko tko reže šajbe.. Jel` se to može uopće?! :blink:
Tuco Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 (edited) lipik je u banani....kod njih još uvijek misle da ja na sceni socijalizam, komunizam and shit... Kaljeno staklo se NE MOŽE rezat, kad je zakaljeno gotovo je sa obrada, s obzirom da debljinu može se pobrusit nešto sitno (usporedbe radi; kaljeno staklo debljine 10 mm se može brusiti MAX 5 mm, 8 mm debljine se može brusiti MAX 4 mm.....) Laminirano kaljeno je katastrofa staklo za obradu, jako nezahvalno. Ja ti mogu nabavit bilo kakvo staklo...kaljeno, laminirano, zaobljeno ali da li će ti odgovarat za auto, ne znam tj. ne vjerujem. Ja ih koristim u unutarnjem uređenju Najjača firma kod nas za staklo je Formator Rijeka Edited January 8, 2009 by Tuco
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now