BM0021 Posted July 24, 2014 Posted July 24, 2014 Jel ima netko tu s foruma da radi kod njih? Dogovorio bi neke radove na amgu pa ako ima netko tu da ne uletim tamo ko padobranac...
Brklja Posted July 24, 2014 Posted July 24, 2014 Baš se ja čuo danas s njim jer mi treba nešto -> na moru je do 5.8. al možda čita forum pa mu šalji pm (LAF)
Alfaludak Posted July 24, 2014 Posted July 24, 2014 jel mogu oni tamo popeglat rubnjake a da boja ne popuca? znaci, ne ih siriti nego samo onaj rub prefrknuti prema gore da ne zapinje za gumu
BM0021 Posted July 24, 2014 Author Posted July 24, 2014 Budem mu pmnuo. Ja bi lakirao felge, jednu lajsnu, mozda neke sitnice jos, poliranje... mapirat ak mogu itd. Sad auto nebu svaki dan na cesti pa ga hocu poslozit skroz.
Miataoldschool Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 to alfa >palica,gumeni čekič,debeli telef. imenik,industrijski fen i igraš se dok ne dobis dovoljno mjesta da ne struze
dcrnic Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 Budem mu pmnuo. Ja bi lakirao felge, jednu lajsnu, mozda neke sitnice jos, poliranje... mapirat ak mogu itd. Sad auto nebu svaki dan na cesti pa ga hocu poslozit skroz. Nadam se da imaju nove lakirere... jer kad su meni lakirali auto... usrali su ga totalno... Fokusnicar isto radi tamo on je bio zaduzen za mapiranje...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now