Kadett Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 (edited) Radi se o Panasonicu 3303N + - ima normalno, kad je ključ na nultoj poziciji nemre se upalit radio, kad okrenem ključ na prvi zub (otključavanje volana) onda mi zasvijetli tipka Source (src, power) na radiju i mogu ga upaliti. Ali.. kad ga upalim, na displeju se nakon par sekundi pojavi MUTING 0, i nemrem ništa tipkati, samo tako blentavo piše muting i jedino ga opet na tipku mogu ugasiti. Kada dam kontakt i upalim auto, radio se samo ugasi pa opet upali, i isto MUTING 0 piše i isto tako nemrem ništ. Pliz help :crybaby: Želim da mi radio uvijek ima napona i bude potpuno neovisan o ključu i kontaktu. Znači palim na tipku, gasim na tipku kad mi se spushi Edited January 10, 2009 by Kadett
walbandon Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 iza u snopu zica imas najv zicu za mute..i ona ti je nekako dosla u kontakt sa masom, tj karoserijom...probaj vidjeti...
Kadett Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 i očekivao sam tvoj odgovor Tnx, budem sutra pogledao edit: samo da pitam jel ono NAJV tipfeler ili neke drugo?
Kadett Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 Želim da mi radio uvijek ima napona i bude potpuno neovisan o ključu i kontaktu. Znači palim na tipku, gasim na tipku kad mi se spushi ima tko na ovo odgovor? :huh: I koje je boje ta mute žica?
Lev Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 ima tko na ovo odgovor? :huh:I koje je boje ta mute žica? crvenu i zutu prebrikaj skupa i spoji na stalnih +12 u autu. Mute ti je vjerojatno plava ili plavo bijela. Procitaj upute??
Kadett Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 Procitaj upute?? nemam jbg.. nije novi radio. tnx
Lev Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 evo da ti olaksam kad se sam radje mucis http://www2.panasonic.com/consumer-electronics/support/Audio/Mobile-Electronics/CD/model.CQ-C3303U
SEGI Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 crvenu i zutu prebrikaj skupa i spoji na stalnih +12 u autu. Mute ti je vjerojatno plava ili plavo bijela. Procitaj upute?? tocno to:thumbsup: ali u biti si dobro spojio,samo mi balkanci volimo da radi i na parkingu:lol:
walbandon Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 NAJV = najvjerojatnije:) ne vidim razlog zasto bi dirao crvenu i zutu...jednu na stalni + adrugu na acc, jer jednom ce izac iz auta i nece se sjetit ugasit radio, i ode baterija;) al, ako bas zelis da ti bude uvijek dostupan bez kljuca..onda spoji te 2 skupa i na stalni plus, kao sto ti je lev napisao... a, u ovim uputama nista pametno, tj, nema sheme zivca...najbolje probas jednu po jednu spajat...znaci sve otpojit, pa + - prvo, pa onda zvucnike 1 po 1...i onda dalje..
Kadett Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 ne vidim razlog zasto bi dirao crvenu i zutu...jednu na stalni + adrugu na acc, jer jednom ce izac iz auta i nece se sjetit ugasit radio, i ode baterija;) Ma nemam s tim problema, do sad sam uvijek imao tako u autima i nikad mi nije ostao upaljen. Dosta sam pedantan sto se takvih stvari tiče (radio, pojas, svijetla itd..) :lol: baš to Segi, uvijek negdje kao ekipa stanemo, zapalit jednu, na parking, zujat, kad smo vani na otvorenom, pa nek svira. Bolje da svira i da mi je ključ u džepu nego da mi neko odsvira s autom iz zajebancije budem se danas sa svim tim pozabavio. Tnx svima na odgovorima :thumbsup:
Lev Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 a, u ovim uputama nista pametno, tj, nema sheme zivca...najbolje probas jednu po jednu spajat...znaci sve otpojit, pa + - prvo, pa onda zvucnike 1 po 1...i onda dalje.. nisam ih isao skidati i citati, pretpostavio samo jerbo skoro svi u uputama imaju kako se sta spaja
Kadett Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 eto, sve složeno, skompletirano, udara kak ludo tnx i moze lokot sto se mene tice..
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now