Jump to content

Recommended Posts

Posted

frend je zapeo sa lajtungom za dignuti šaht i prepigao ga, cca 10cm od spoja s bocom

tko od forumaša (ZG) to može popravit, po mogućnosti poslije 16h

i kolko je to cca $ ?

Posted

Super, samo tu napisi ili na PM.

6mm je lajtung

Jos jedno pitanje ovako usput, dal postoji kakav "brzi" priključak za taj lajtung da se može lakše skidat/stavljat boca? To bi mozda na svoj auto dao ugradit

Posted (edited)

Evo i slike

a9a457115bae3bf5e2b8ba5ef66cab1d.jpg

Edit: sad tek vidim kad mi je frend poslao sliku da je to ovaj lajtung kroz koji se puni boca, tak da ima jos manje posla nego sam mislio...

Edited by JosipZG
Posted

pa ovo po slici treba samo skratit par cm i stavit novi holender,kolko vidim ima viska.

a ova brza spojnica, moze se stavit ta obicna spojnica, na njoj odsarafis i izvadis lajtung skupa s bocom

Posted

da, zato i kazem da je jednostavnije. Nazalost ja nemam holendere tak da nemogu to napravit a i dizalica mi je trenutno u kvaru (grabu nemam)

Gdje i kad se moze doc da se to slozi?

Posted

kod mene eventualno petak popodne, ili subotu iza 13h. ja sam inace u markovom polju,5km od sesveta

ak je hitno mogu ti preporucit eko gas u gračanima, ili mrzljak u sesvetama. i neznam dal jos uvijek radi renjak u barutanskom jarku

Posted

U eko gasu smo i frend i ja ugradili(meni je to 1km od kuce) al zvao ih je i nesto su u guzvi ovih dana. Neznam da cu ga uspjet poslat u markovo polje za to... ako u eko gasu nebudu mogli ovih dana trazit cu da mi prodaju taj holender pa cu mu ja to slozit.

Dok nisam sliku dobio nisam znao da je tak jednostavan problem...

Hvala

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...