Gringo Posted October 18, 2014 Share Posted October 18, 2014 Frendu na kiji Balog testirao dizne i kaže da sve četiri treba reparirat. Tko sve to reparira u ZG i po kojoj cijeni ili znate nekoga da ima ispravne? Cijena koju mu je Balog rekao je malo uiiiiii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mramor Posted October 18, 2014 Share Posted October 18, 2014 Autoservis Rafaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mexx Posted October 18, 2014 Share Posted October 18, 2014 (edited) samo jedan info. ukoliko se radi o delphi sistemu ubrizgavanja,a otisle su sve 4 dizne onda je cr pumpa u banani.trosi se bregasti prsten i šalje čestice metala na dizne koje blokaju. napravi ce 4 dizne i nakon par dana i njih ce unistiti. inace reparacija ispod 1000kn komad nije reparacija nego krpljačina i fuš,a radi se o jako sofisticiranim injektorima.lose slozen i podesen cr injektor uzrokuje izgaranje klipa,to je neizbjezno jer rade na tlakovima vecim od 1300bara sa 2 ili vise preudbrizgavanja,te se nemogu slozit odoka na menzure nego samo sa elektroničkim očitavanjima sa toćnošcu od 0,05 mg goriva moze na pm cijena koju je dao balog pa da vidim jel mogu slozit nesto povoljnije,bavim se tim istim poslom sa skoro najboljom opremom u hrvata,bolju ima samo purić. Edited October 18, 2014 by Mexx Link to comment Share on other sites More sharing options...
BMW_Motorsport Posted October 18, 2014 Share Posted October 18, 2014 kad smo kod purića, puno bolja iskustva imam s balogom nego purićem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mexx Posted October 18, 2014 Share Posted October 18, 2014 dobro purić je industrija doslovno,vise nego servis.nema tu popravaka, reparirano sa ladice ili novo i vozi misko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maverick Posted October 18, 2014 Share Posted October 18, 2014 Na konkretnom 2.9 CRDi motoru nikakva varijanta repariranih injektora ne dolazi u obzir. Treba staviti nove jer u 90% slucajeva zgori klip samo tako. Ostalo kako je Mexx napisao, na tom motoru prvo se pocne ljustiti visokotlacna pumpa i onda postopa injektore tako da reparacija injektora bez nove pumpe je suluda investicija! Puric u vecini slucajeva te injektore ne reparira nego daje nove samo zamjenske. Bilo kako bilo nova visokotlacna pumpa i 4 injektora (originalni) su 32.000kn, a zamjenska varijanta (Delphi) je 21.000kn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
woo Posted October 18, 2014 Share Posted October 18, 2014 to je ista pumpa ko na cliu 82 ks? ako sam dobro skužil? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maverick Posted October 18, 2014 Share Posted October 18, 2014 Ne bi rekao jer je pumpa velika kao pola Cliovog motora Link to comment Share on other sites More sharing options...
woo Posted October 18, 2014 Share Posted October 18, 2014 mislim na princip rada jer oni isto imaju te probleme... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maverick Posted October 18, 2014 Share Posted October 18, 2014 To je sigurno isto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gringo Posted October 18, 2014 Author Share Posted October 18, 2014 Balog traži 4000kn za reparaciju i ugradnju, i to jer su poznanici sa šanka. Motor mu se raspao zbog dizni, uzeo je novi motor s drugom pumpom ali su dizne već bile skinute. Po Balogu je pumpa dobra. Zato mora iskoristit ove dizne. Što se tiče Baloga znam da ima dobru opremu, sad koliko dobru neznam. Bio sam uvjeren sa se tu radi o reparaciji kao i kod benziskih injektora. prema ovom što je Mexx napisao vidim kakva je to je***a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poga Posted October 19, 2014 Share Posted October 19, 2014 Odfuraj Pinjušiću i riješio si se brige Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now