maredo Posted November 21, 2014 Share Posted November 21, 2014 Inače kupijem dijelove kod Renea i slušam preporuke ali ovaj put sam uletio u veću nabavku u firmi za službene aute. Dobio željene TRW pločice ali diskove Delphi, vele oni meni dobri diskovi po super cijeni....i sad nakon cca 6000km i 6mj. počeli oni meni tresti na kočenju između 60 i 90 km/h... I kaj sad napraviti? Zagristi govno pa kupiti druge ili ove tokariti? Tko to uopće radi i koliko to košta? Rastavim i donesem ili to na licu mjesta? Pomozi Lastane Link to comment Share on other sites More sharing options...
viktor04 Posted November 21, 2014 Share Posted November 21, 2014 Odi dole u CMG pitat dečke ako misliš tokarit,meni su tako riješili zadnje diskove tj. furao je nekom tipu koji im tokari...mislim da je bilo 100 kn po disku ili tak nešto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiho Posted November 21, 2014 Share Posted November 21, 2014 Reklamiraj, to je nula kilometara. Ak je ok dobavljac riješit će ti. Ja sam imao takvu zimmerman situaciju na dvije garniture diskova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now