bojan25 Posted November 21, 2014 Posted November 21, 2014 e veli mi cura da joj se već dva puta u razmaku od mjesec dana desilo da kad upali auto,lampica akumulatora ostane svjetlit i počne žmigat.onda ugasi,ponovno upali i sve je ok. akumulator je nov,star 6mj alternator sam reparirao prije 2 god,doduše prošlo je 40 000km ali ne znam da bi tak brzo počeo jebat.ja kad god vozim taj auto nikad ništa mu nije. neznam jel postoji kaj drugo za pogledat na fabiji.malo sam tražio po netu pa neki spominju probleme sa žicama i tak.. jel ima ko kakav prijedlog kaj pogledat? auto je 1.4 tdi 2004
Mramor Posted November 22, 2014 Posted November 22, 2014 Prvo uzmi voltmetar i pogledaj koja je struja (tj. napon) filanja? Cca. 14.5 V bi trebalo biti ako je sve OK.
bojan25 Posted November 22, 2014 Author Posted November 22, 2014 Prije sam već gledao i fila dobro.jedino ak na momente ne fila dobro onda ga mogu jebat ak baš tad ne pogodim. Alternator je bosch gore,jesu imali oni nekih problema baš ta verzija 2004 od vaga ili sam zabrijo
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now