Jump to content

Recommended Posts

Posted

dakle auto je e46 2001

alarm je ugradjen kasnije (nije tvornicka ugradnja).

kad stisnem gumb za otkljucavanje ponekad mi se upali alarm 1 od 5 otkljucavanja i zavija ko sumanut i onda moram stisnuti opet gumb 5-6 puta da "primi" i onda se auto otkljuca a alarm se ugasi.

jel zna netko dal je mozda otisla baterija u kljucu ili kontakt??

ne vjerujem da je problem u alarmu vec sam 99% ziher da je problem u kljucu.

di otic da se kljuc pregleda ili sto god da je to vec? nervira me da moram provaljivat sam sebi u auto :D

Posted

Ja sam 90% siguran da je to loše/krive ugradnje. Ja sam imao sličan problem sa SMS commanderom jer "klasična" ugradnja je stvarala probleme i ista stvar se događala. Nakon naknadnog kemijanja sve se riješilo i više se ne pali alarm.

Posted
Ja sam 90% siguran da je to loše/krive ugradnje. Ja sam imao sličan problem sa SMS commanderom jer "klasična" ugradnja je stvarala probleme i ista stvar se događala. Nakon naknadnog kemijanja sve se riješilo i više se ne pali alarm.

ma ali ugradjen je alarm prije 6 mjeseci. do sad nikakvih problema, sad odjednom bedastoce... mislim opcija je da odem u raptor da se pregleda ali prvo nemrem bit bez auta 2 dana (pogotovo po ovom vremenu) a drugo kazem ne javlja se uvijek vec u "random" uvjetima

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...