Jump to content

Recommended Posts

Posted

kupio sam auto koji je serijski došao sa običnim radiom

radio.jpg

kako mi je taj radio bezveze u međuvremenu sam kupio model koji se isto tako ugrađivao serijski u fabiu (model Dance)

tu nastaju problemi.

konektori koji su kod mene serijski ne odgovaraju za ovaj radio.

zvao sam nekoliko dućana sa auto akustiku i svi su mi rekli da nemaju konektor koji ide u radio

ovako izledaju konektori kod mene

radio_3.jpg

a ovako izleda novi radio

2i0zz8l.jpg

kako sada spojiti to da sve radi :huh:

Posted

Vjerovatno u ovlaštenom servisu ima.

Ovaj konektor od panasonic radija iskopčaš iz radija i iz euro "đeka" i utakneš ovaj orginalni. Sve bi trebalo bit plug and play.

Posted

pogledaj dobro da nije taj org steker unutra negdje zaguran jer nastavak za taj radio koji si sad imao /imas u autu se steka na org instalaciju koja direkt ide u ovaj novi radio

Posted

Da, obicno za aftermarket radio ide adapter, sumnjam da je netko cvikao žice. Jedino ako se tip konektora mjenjao kroz vrijeme ali opet ako si uzeo orig radio za taj auto moralo bi pasati. To bi trebao biti konektor s onom kopčom koja ga ugura unutra i fiksira

Posted

To sam i ja mislio da nemam konektor dok ga nisam našao negdje duboko sakrivenog u armaturi.....prati žice možda ga nađeš. Ako ga nema nađi sa razbijene sa otpada konektor

Posted
opet sam otišao pogledati i nema ni jednog konektora osim ova dva ISO konektora...

kopaj bolje :D ,jer vidim na ono slici da imas antenski adapter s skode na univerzalan ,mora negdje bit i orginal za radio

Posted (edited)

obično bude originalan konektor jedno 30cm iza iso konektora, jer je inače to adapter sa originalnog na iso konektor, tako da u principu ištekaš i uštekaš u radio. a ako ti paše onaj konektor imam ga ja, uštekan na rcd 200

Edited by wildD

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...