Burnout Posted January 14, 2015 Share Posted January 14, 2015 kupio sam auto koji je serijski došao sa običnim radiom kako mi je taj radio bezveze u međuvremenu sam kupio model koji se isto tako ugrađivao serijski u fabiu (model Dance) tu nastaju problemi. konektori koji su kod mene serijski ne odgovaraju za ovaj radio. zvao sam nekoliko dućana sa auto akustiku i svi su mi rekli da nemaju konektor koji ide u radio ovako izledaju konektori kod mene a ovako izleda novi radio kako sada spojiti to da sve radi :huh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burnout Posted January 14, 2015 Author Share Posted January 14, 2015 na jednom forumu sam naletio na ovo da li je to rješenje i gdje to kod nas ima za kupit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srele_St Posted January 14, 2015 Share Posted January 14, 2015 Vjerovatno u ovlaštenom servisu ima. Ovaj konektor od panasonic radija iskopčaš iz radija i iz euro "đeka" i utakneš ovaj orginalni. Sve bi trebalo bit plug and play. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koren Posted January 14, 2015 Share Posted January 14, 2015 Pitaj u ovlastenom, oni bi trebali imat... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burnout Posted January 14, 2015 Author Share Posted January 14, 2015 Zvao servis i kazu da nemaju, iako nisam uopce siguran da li je gospodja koja se javila na telefon uopce skuzila sto mi treba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koren Posted January 14, 2015 Share Posted January 14, 2015 Javi se članu biciklist - on će sigurno znati da li ima ili ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srele_St Posted January 14, 2015 Share Posted January 14, 2015 http://www.ebay.de/itm/Auto-Radio-Adapter-Kabel-fur-VW-Audi-Seat-Skoda-Golf-Stecker-Quadlock-auf-ISO-/351169451955?pt=Kabel_Stecker&hash=item51c35497b3 Valjda je to to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burnout Posted January 14, 2015 Author Share Posted January 14, 2015 (edited) Poslao sam mu poruku... Ako netko potvrdi da odgovara narucujem ga Edited January 14, 2015 by Burnout Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted January 15, 2015 Share Posted January 15, 2015 pogledaj dobro da nije taj org steker unutra negdje zaguran jer nastavak za taj radio koji si sad imao /imas u autu se steka na org instalaciju koja direkt ide u ovaj novi radio Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted January 15, 2015 Share Posted January 15, 2015 Da, obicno za aftermarket radio ide adapter, sumnjam da je netko cvikao žice. Jedino ako se tip konektora mjenjao kroz vrijeme ali opet ako si uzeo orig radio za taj auto moralo bi pasati. To bi trebao biti konektor s onom kopčom koja ga ugura unutra i fiksira Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted January 15, 2015 Share Posted January 15, 2015 nije se mjenjao ,a ovo sto su gore predlagali to su sve adapteri kad se ide sa org radis na aftermarket Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJENFO Posted January 19, 2015 Share Posted January 19, 2015 To sam i ja mislio da nemam konektor dok ga nisam našao negdje duboko sakrivenog u armaturi.....prati žice možda ga nađeš. Ako ga nema nađi sa razbijene sa otpada konektor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burnout Posted January 19, 2015 Author Share Posted January 19, 2015 opet sam otišao pogledati i nema ni jednog konektora osim ova dva ISO konektora... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted January 19, 2015 Share Posted January 19, 2015 opet sam otišao pogledati i nema ni jednog konektora osim ova dva ISO konektora... kopaj bolje ,jer vidim na ono slici da imas antenski adapter s skode na univerzalan ,mora negdje bit i orginal za radio Link to comment Share on other sites More sharing options...
wildD Posted January 26, 2015 Share Posted January 26, 2015 (edited) obično bude originalan konektor jedno 30cm iza iso konektora, jer je inače to adapter sa originalnog na iso konektor, tako da u principu ištekaš i uštekaš u radio. a ako ti paše onaj konektor imam ga ja, uštekan na rcd 200 Edited January 26, 2015 by wildD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burnout Posted January 26, 2015 Author Share Posted January 26, 2015 nema ga sigurno. pogledao još jednom detaljno i sada sam 100% siguran da ga nema da li bi prodao taj konektor? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now