Scorpione Posted February 18, 2015 Share Posted February 18, 2015 Imam ti ja taj ublaživač orginalni ako ćeš trebat Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan25 Posted February 18, 2015 Author Share Posted February 18, 2015 budem javio thnx na info Link to comment Share on other sites More sharing options...
Žile Posted February 18, 2015 Share Posted February 18, 2015 Pocela je dramaturgija sa autom starim 26 godina. Kaj kupiti Vol. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEXMB Posted February 18, 2015 Share Posted February 18, 2015 Bravo DEX, na Hardy zglob sam potpuno zaboravio i njih sam promijenio nekoliko, uvijek original jer su zamjenski 0 bodova a cijena je skoro ista Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan25 Posted February 18, 2015 Author Share Posted February 18, 2015 e da,kad sam išao balansirati gume otkrio sam možebitni uzrok trešnje. Naime prednje felge nisu iste.zapravo sve je isto čak i ET ali jedna je 15x6 a druga 15x6.5J Felge su izbalansirane u 100% al me zanima jel može radi toga trest? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubinjo Posted February 19, 2015 Share Posted February 19, 2015 Felge su izbalansirane u 100% al me zanima jel može radi toga trest? ne..moze trest zato kaj je to razlohani stari dizel,bez obzira koliko bio utegnut..isto ko i moj audi star 18 god. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan25 Posted February 19, 2015 Author Share Posted February 19, 2015 zamjenio sam nosač motora i reducirao tresavicu za 70%,još da zmenim drugi bilo bi to super. Hvala GTBoca na savjetu i pomoći!!!! Vrijede ćevapi jen dan ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jambo Posted February 19, 2015 Share Posted February 19, 2015 Zbog razlike u sirini felge ti moze vuc u jednu stranu....tu siru... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan25 Posted February 19, 2015 Author Share Posted February 19, 2015 čeka me felga već u sesvetama tak da bum i to riješio Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan25 Posted February 22, 2015 Author Share Posted February 22, 2015 nisu felge,nije nosač motora.opet vibrira nešto od 60-80kmh Najviše dolazi iz zadnjeg kraja i prenosi se na cjeli auto.najsličnije je ko kad felga trese npr. Jel ima ko kakav savjet ili me može uputit nekom ko bi točno znao nać u čem je problem jer ako idem "možda je ovo možda je ono" koštal bu me ko da sam uzeo e klasu 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jambo Posted February 22, 2015 Share Posted February 22, 2015 Jel se to javlja na odredjenim okretajima motora ili samo ovisi o brzini? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bela Posted February 22, 2015 Share Posted February 22, 2015 Pen lager na kardanu vmeniti i kardan pozeljno dat na balansiranje , javi se Dejanu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tin Posted February 22, 2015 Share Posted February 22, 2015 Hardyguma ti je otišla u kurac.. Tak je i meni bilo.. Ajde nemoj cendrat nego odi kod nekog mehaničara nek ti pregleda auto i gotovo.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan25 Posted February 22, 2015 Author Share Posted February 22, 2015 Jel se to javlja na odredjenim okretajima motora ili samo ovisi o brzini? samo ovisi o brzini Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan25 Posted February 22, 2015 Author Share Posted February 22, 2015 Hardyguma ti je otišla u kurac.. Tak je i meni bilo.. Ajde nemoj cendrat nego odi kod nekog mehaničara nek ti pregleda auto i gotovo.. svaki mi je drugčije dosad rekel pa zato i cendram Link to comment Share on other sites More sharing options...
hrga Posted February 22, 2015 Share Posted February 22, 2015 jesi ti taj auto uopce probao vozit prije nego si ga uzeo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gringo Posted February 22, 2015 Share Posted February 22, 2015 jesi ti taj auto uopce probao vozit prije nego si ga uzeo? Ako je auto dobar u svemu osim u vibracijama, nevidim problem. Uz auto uvijek dobiješ par gremlina za koje si uvjeren da ćeš riješit bez po muke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan25 Posted February 22, 2015 Author Share Posted February 22, 2015 Ako je auto dobar u svemu osim u vibracijama, nevidim problem. Uz auto uvijek dobiješ par gremlina za koje si uvjeren da ćeš riješit bez po muke. pa tako ssm i ja razmišljao kad sam ga uzimao. em nije neka lova em je 22 god star a kaj ne valja budem složio,samo da uspijem nač u čem je problem eto kak zgleda na felđonama Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan25 Posted February 25, 2015 Author Share Posted February 25, 2015 riješen kvar.bio je uteg/guma kardana.sad samo klizi.ajd bok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now