mAx Posted March 19, 2015 Share Posted March 19, 2015 (edited) The Toyota Yaris WRC is a World Rally Car designed by Toyota Motorsport GmbH to compete in the World Rally Championship.[1] The car is based on the Toyota Yaris, and will be the first car Toyota have competed with in the WRC since withdrawing from the championship at the end of the 1999 season to focus on their Le Mans Prototype and Formula One programmes. The car entered its testing and development phase in March 2014,[2] though at the time, the company gave no set date for its competitive debut, instead announcing that it would rejoin the World Rally Championship "when the time was right".[1] On January 2015, Toyota announced their comeback to WRC on 2017 season I jedan interesantan video Edited March 19, 2015 by mAx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted March 19, 2015 Share Posted March 19, 2015 kako su meni svi uzasni ovi novi wrc auti, jebote jos malo pa ce sa Smartovima vozit wrc ali svakako zanimljivo, iako treba cekat jos 2 godine, wrc se meni osobno totalno raspao i sveo na 2 branda tako rec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medic Posted March 19, 2015 Share Posted March 19, 2015 Prestrašno.........trebali su Aygo odma bubnut tak da nemoraju kroz par godina sve novo, jer kak je krenulo....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicol Posted March 19, 2015 Share Posted March 19, 2015 ma užasna je i grozna al uopće se nebi žalila da mi ju netko da na sezonicu.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
matija0311 Posted March 19, 2015 Share Posted March 19, 2015 meni su super (ne pratim već 2 god) Link to comment Share on other sites More sharing options...
obie Posted March 19, 2015 Share Posted March 19, 2015 prestao sam pratit WRC otkad su uveli ove igračke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kegalj Posted March 19, 2015 Share Posted March 19, 2015 kako su meni svi uzasni ovi novi wrc auti, jebote jos malo pa ce sa Smartovima vozit wrc ali svakako zanimljivo, iako treba cekat jos 2 godine, wrc se meni osobno totalno raspao i sveo na 2 branda tako rec. a kaj bi ti gurnuo na uske cestice i na ganjanje kroz sumu? Avalon WRC protiv Passata, Mondea i C5??? nisu nista izgubili na brzini a puno su okretniji nego prije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcrnic Posted March 19, 2015 Share Posted March 19, 2015 isti tvoj kegalj... :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kegalj Posted March 19, 2015 Share Posted March 19, 2015 os rec da mi je auto krapina vidim :lol: neka neka Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcrnic Posted March 19, 2015 Share Posted March 19, 2015 os rec da mi je auto krapina vidim :lol: neka neka ja bi volio imati tu krapinu... vise sam mislio da ti tako driftas kao ovi na WRC i auto ti tako prljav preko zime... Sad mozes puncu pokazati zasto upadas u kanale... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted March 19, 2015 Share Posted March 19, 2015 a kaj bi ti gurnuo na uske cestice i na ganjanje kroz sumu? Avalon WRC protiv Passata, Mondea i C5??? nisu nista izgubili na brzini a puno su okretniji nego prije. Impreze, lanceri, hatchevi itd... Prije je pug 206 bio najmanji i još su mu morali staviti duboke branike... Ali barem nije izgledao ko šoping kolica na kotačima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kegalj Posted March 19, 2015 Share Posted March 19, 2015 e pa kad smo kod kanala jos ne mogu vjerovat da je mala ladno iz kanala nazvala starog i rekla mu mi smo u kanalu, Ivan je driftao pa smo sletili :lol: Ja poludio. Sto se tice zmazanosti dobila je jucer pranje sija se ko pasja muda. Jos da je rijesen status mozda bi i dobila neki mali turbo Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcrnic Posted March 19, 2015 Share Posted March 19, 2015 e pa kad smo kod kanala jos ne mogu vjerovat da je mala ladno iz kanala nazvala starog i rekla mu mi smo u kanalu, Ivan je driftao pa smo sletili :lol:Ja poludio. Sto se tice zmazanosti dobila je jucer pranje sija se ko pasja muda. Jos da je rijesen status mozda bi i dobila neki mali turbo I'm in... gedore spremne... :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kegalj Posted March 19, 2015 Share Posted March 19, 2015 I'm in... gedore spremne... :lol: e da mi trebaju samo turbo i tvoje gedore vec bi bio unutra Al nemam 'lektriku :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medic Posted March 20, 2015 Share Posted March 20, 2015 a kaj bi ti gurnuo na uske cestice i na ganjanje kroz sumu?. Di se prije vozio rally? Po autoputu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
InSaNe Posted March 20, 2015 Share Posted March 20, 2015 sigurno se sad moraju polukruzno okretat po sumi bz rucne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted March 20, 2015 Share Posted March 20, 2015 eto my point exactly Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now