Jump to content

Recommended Posts

• Replies 101
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Posted

Ja sam vozio coupe 335d stock i taj je imao vec lose zadnje gume i to se neda vozit do 120, samo vrti, baca se itd..

Opasan ako nisu gume dobre i ako ces se zajebavat..:D

Posted

Pazi se E93, naprijed kako je netko napisao voli curiti krov na spoju sa sajbom i ako ne zakljuca krov lupa ko neka plastika da ti je u vratima...automatik je uzasan...bar meni...spor je i troši dosta u varijanti sa 2.5 benzincem 218ks...

Posted
  Dac said:
2.5 benzinac je lena krava,imam osjecaj da je zamajac tezak 50kg nikako se razvrtit

Tak nekak...bolji je bio u kamatarki taj motor...

Posted
  Zvony said:
Ja kad sam gledao e92 ili 93 odlucio sam se ipak za 92 jer sam se cuo sa prijateljom iz bmw minkena da znaju imat problema sa hidraulikom oko podizanja i spustanja krova sto je investicija nekih 1000 1500e i uz to znali pustat krovovi na prednjem djelu spoja kod stakla kod trknutih i ne slozenih dobro

- znam da je e92 bolji auto - nema diskusije - ali stvar je u doživljaju vožnje.

- onaj feeling kad se voziš starom cestom kroz gorski kotar ili uz more čak i predvečernja vožnja kroz grad - jednostavno druga dimenzija vožnje

najbolji auto za to je porsche boxter - ili MX-5 u jeftinijoj varijanti - ali realnost je da sa tim autima ne možeš čak niti na tjedni godišnji - što onda malo frustrira,

izgleda da na tržištu postoji samo jedan odgovor na to - E93

- Audi A4- A5 - krov od tkanine - prije ili kasnije će početi cufati i curiti + prednji pogon

- Mercedes - E-klasa cabrio - previše "uredski" - za milfače

- ostaje E93 - izgleda, ide, RWD, leži, tvrdi krov

- što se tiče curenja krova to ću morati prostudirati malo, čuo sam da je facelift bolji po tom pitanju ali ne znam koliki je to čest problem.

- za mjenjač - to treba probati - serijski e90 2.0d je pre spor - nadam se da 3.0 i 35 brži, odnosno ima momenta u svakoj brzini.

Uroš je spominjao da se na F30 može ubaciti drugi software - ne znam kakva je situacija s e9x - može li se učitati software od redesigna, to bi možda Goran mogao znati.

- nažalost kod nas nema facelifta u oglasniku a po gradu sam vidio samo 2 E93 redesign i to oba 320d - unos redisigna košta cca 40 000 kn - to nema smisla.

BTW - koji je od naših i stranih BMW foruma za preporuku ?

Posted (edited)

Sto fali ovom osim kriminalno losih slika ? Mislim da je to najjeftiniji dizel. Ulozi samo u M paket i mozda druge felge i to ti je minimalan ulog za izgled koji si mozes slozit po zelji.

http://www.njuskalo.hr/auti/bmw-serija-3-cabriolet-330d-oglas-13311012

Ako hoces LCI u E92/93 varijanti i to 330 mozes slobodno zaboravit po meni jer su cijene nebeske s obzirom da su ti auti krenuli od 2010., tada vise nitko nije kupovao nista jace od 320d kao sto si i sam primjetio.

Edited by SVEN
Posted

Osobno znam 2 bmw E93 335i; i jedan je imao problema sa automatskom getribom, a drugi sa turbinama... Pošto su auti bili novi iz salona, sve je riješeno u garanciji

Posted
  SVEN said:
Sto fali ovom osim kriminalno losih slika ? Mislim da je to najjeftiniji dizel. Ulozi samo u M paket i mozda druge felge i to ti je minimalan ulog za izgled koji si mozes slozit po zelji.

http://www.njuskalo.hr/auti/bmw-serija-3-cabriolet-330d-oglas-13311012

Ako hoces LCI u E92/93 varijanti i to 330 mozes slobodno zaboravit po meni jer su cijene nebeske s obzirom da su ti auti krenuli od 2010., tada vise nitko nije kupovao nista jace od 320d kao sto si i sam primjetio.

- ručice na volanu,

- sportska sjedala

- čini mi se da nema ambilight osvjetljenje

- boja ( al dobro )

Posted (edited)

Samo razlika izmedu tog bijelog i onog sivog od svena kaj je stavio punih 14 000€. :D

Na sivom slozi m paket lci, kupi sport siceve i jos mu ostane debeloo love dok dode do 33tk€..:D

Edited by Boky
Posted
  Boky said:
Samo razlika izmedu tog bijelog i onog sivog od svena kaj je stavio je 14 000€.

A po opremi su tu negdje, sivi je 2008 bijeli 2009ta, i bijeli ima 20-30tkm manje.

Na sivom slozi m paket, kupi sport siceve i jos mu ostane debelo love dok dode do 33tk€ za bijelog :D

O tome i pricam. Btw ima saltanje na volanu onaj sivi. Sicevi se lako kupe, licht paket unutra nema.

A mislim, po njemackoj ovih dizela ima nesto boljih/opremljenijih koji bi ispali 25 u HR ali to je Mario rekao da mu je previse zbog visokih davanja a sto je tek onda ovaj bijeli za 33 ?

Koji je budzet ?

Posted

saltanje na volanu se lako retrofit-a ,a sto se tice motora od 231 ks ja sam ga imao i nema nikakvih problema osim eventualno usisne grane....

kao sta sam ranije napisao moj je cipiran davno davno i sa tvornickom turbinom je izdrzao Stage 2 ....

Posted

saltanje na volanu se lako retrofit-a ,a sto se tice motora od 231 ks ja sam ga imao i nema nikakvih problema osim eventualno usisne grane....

kao sta sam ranije napisao moj je cipiran davno davno i sa tvornickom turbinom je izdrzao Stage 2 ....

Posted (edited)

SVEN -

kad bi ovaj bijeli ispao u HR 25 - može :)

- ma komentirao sam da kupiš auto u švabiji za 20+ kE i onda daš 40 000 kn - praktički za ništa .. to me smeta ! :drink:

- buget ovisi o autu, za dobar primjerak isplati se dati više ali mislim da je 25- plafon za PFL

- btw gdje vidiš ručice ?

- što se retrofitanja ručica - ok - da se - ali nije baš jeftino i ima nekad potrebe mjenjati i volan - ako nije sport - tako da - može se ali kad se već kupuje jel :)

Edited by mcclarion

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...