Jump to content

Recommended Posts

Posted

Kolege,

molim vas preporuku. Imamo u firmi gore navedeni auto, s kojim non stop imamo problema.

Prvo smo imali problema s DPF-om, pa smo ga stalno morali cistiti, da bi ga na kraju kod Citiusa ponistio u kompjuteru i izbacio ga van. No medjutim, auto i dalje baca gresku i slabo ide.

U Opelu Auto Will, nude repatiranu turbinu za 9.000 kn, a nova je 20.000 kn.

Ima li tko kakvu preporuku? Posto smo ocito bacili novce za skidanje DPF-a.

Posted (edited)

vidi rade kod opela pavicic.

ili jednog vrhunskog za opele, ali nije bas blizu. SLAK u bregani.

u willu nebi bio prvi put da nude stvasta sto mozda ne treba..

i on ak baca gresku, ne mora nuzno znaciti da je bas turbina otisla. mozda je neki senzor, pa ti auto u safe mode ode non stop.

EDIT: sad vidim da si napisao da i turbina fucka. onda je svasta moguce, ali bas da turbina pocne fuckat, zato jer je dpf maknut..

Edited by Boky
Posted

Taj auto Wili je najgori servis u ZG... A Citius najgori tuner... dobitna kombinacija za razjebati auto... :lol:

Odi kod fokusicara ili th performance...

Posted

Po meni odi reklamirar ako je do toga jer zasto bi plačao dva puta...

Kevin, ja ne ulazim u nikakav tjuner lazov skupak tournament jer ionako imam previše posla i sve manje radim za HR... samo pokusavam pomoći.

Posted
Kaze mi kum da bas turbina nakon dkidanja dpfa fucko ko blesava

Fucka jer nemas dpf pa je cujes......ja bi rekao 99% da dpf nije softwareski ugasen.....jer kad ga ugasis u softwareu nema boga da pali tu gresku.....

Posted

dobro da ste maknuli dpf - cisto sranje ,ali posto si prije imao problema moguce da je sjebo turbo ,prvo kod citka da vidi kaj je ,on je drko po kompu pa ce vidit

Posted

citius je prije nego sto je isao radit rekao da baca gresku na nekom ventilu na turbini,te da ako on makne dpf ne garantira da ce rjesit kvar

sad nakon dpfa fucka dalje,i auto ne ide i dalje,pas ono do 50 km/h

pas mater neznam sta je,nisam u HR da bi to organizirao a treba nam auto hitno u funkciji u Austriji jer rDIMO 600-700KM dnevno u AT.

Posted
citius je prije nego sto je isao radit rekao da baca gresku na nekom ventilu na turbini,te da ako on makne dpf ne garantira da ce rjesit kvar

pas mater neznam sta je,nisam u HR da bi to organizirao a treba nam auto hitno u funkciji u Austriji jer rDIMO 600-700KM dnevno u AT.

ovo zvuci slicno problemima koje je moj stari imao na Audiju osim fuckanja turbine. Masu toga su radili (bosch pumpa, dpr, map, maf ovo ono) i stalno bi se kraj vracao. Na kraju je prosle godine promijenio wastegate i od tada sve radi

Posted

stricu blokala variabilna turbina na insigniji i to je bio razlog i fučkanja i safe moda ali je javljao grešku overbosta...na tim novimijim autima ne bi trebalo nešto puno prostora za nagađanje bit prema kodu greške

Posted

Ocito ste sjebali turbo prije nego sto je dpf maknut. Cesta ponava na tom autu. Znaci treba skinut turbo rastavit ga i vidit sta je otislo. Kad se slozi sa diag izmjerit boost pressure u voznji i vidit dali prati trazeni i to je to

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...