medostc Posted April 7, 2015 Posted April 7, 2015 Kolege, molim vas preporuku. Imamo u firmi gore navedeni auto, s kojim non stop imamo problema. Prvo smo imali problema s DPF-om, pa smo ga stalno morali cistiti, da bi ga na kraju kod Citiusa ponistio u kompjuteru i izbacio ga van. No medjutim, auto i dalje baca gresku i slabo ide. U Opelu Auto Will, nude repatiranu turbinu za 9.000 kn, a nova je 20.000 kn. Ima li tko kakvu preporuku? Posto smo ocito bacili novce za skidanje DPF-a.
TomiTraktor Posted April 7, 2015 Posted April 7, 2015 Pa ako baca grešku očito dobro nije kompjutorski dio odrađen kako treba
medostc Posted April 7, 2015 Author Posted April 7, 2015 Kaze mi kum da bas turbina nakon dkidanja dpfa fucko ko blesava
Boky Posted April 7, 2015 Posted April 7, 2015 (edited) vidi rade kod opela pavicic. ili jednog vrhunskog za opele, ali nije bas blizu. SLAK u bregani. u willu nebi bio prvi put da nude stvasta sto mozda ne treba.. i on ak baca gresku, ne mora nuzno znaciti da je bas turbina otisla. mozda je neki senzor, pa ti auto u safe mode ode non stop. EDIT: sad vidim da si napisao da i turbina fucka. onda je svasta moguce, ali bas da turbina pocne fuckat, zato jer je dpf maknut.. Edited April 7, 2015 by Boky
Kevin Posted April 7, 2015 Posted April 7, 2015 kaj Will opet koku smrka?? 20.000kn?!?!?!?! http://www.ebay.de/itm/GM-Turbolader-860335-Opel-GTB1549V-Insignia-Astra-GTC-J-1956ccm-2-0-CDTi-Sports-/231157444258?pt=LH_DefaultDomain_77&hash=item35d20eaea2 najprije bi reko sa softwerski trebe bolje odradit. cudi me jer je meni citius na vitari to uklonio i super radi. Daleko bolje ide auto prije tog DPF-sranja! citius majka
killercivic Posted April 7, 2015 Posted April 7, 2015 pa wtf? reklamiraj citiusu a turbo se da složit za 200-300€ zavisi šta je otišlo
fokusicar Posted April 7, 2015 Posted April 7, 2015 Ako i dalje baca grešku, 90% da sw dio nije dobro odrađen.
dcrnic Posted April 7, 2015 Posted April 7, 2015 Taj auto Wili je najgori servis u ZG... A Citius najgori tuner... dobitna kombinacija za razjebati auto... :lol: Odi kod fokusicara ili th performance...
fokusicar Posted April 7, 2015 Posted April 7, 2015 Po meni odi reklamirar ako je do toga jer zasto bi plačao dva puta... Kevin, ja ne ulazim u nikakav tjuner lazov skupak tournament jer ionako imam previše posla i sve manje radim za HR... samo pokusavam pomoći.
Kevin Posted April 7, 2015 Posted April 7, 2015 Tournament :lol: znam, ti si pre ozbiljan za forumske prepiske. nisam ni mislio na tebe :thumbsup:
Uros Posted April 7, 2015 Posted April 7, 2015 Kaze mi kum da bas turbina nakon dkidanja dpfa fucko ko blesava Fucka jer nemas dpf pa je cujes......ja bi rekao 99% da dpf nije softwareski ugasen.....jer kad ga ugasis u softwareu nema boga da pali tu gresku.....
Luky Posted April 7, 2015 Posted April 7, 2015 Citius ti je pitanje i odgovor.. Neka ode kod nekoga da napravi kako treba jer sa citiusom se samo moze svadjat.
Dario Posted April 7, 2015 Posted April 7, 2015 dobro da ste maknuli dpf - cisto sranje ,ali posto si prije imao problema moguce da je sjebo turbo ,prvo kod citka da vidi kaj je ,on je drko po kompu pa ce vidit
medostc Posted April 7, 2015 Author Posted April 7, 2015 citius je prije nego sto je isao radit rekao da baca gresku na nekom ventilu na turbini,te da ako on makne dpf ne garantira da ce rjesit kvar sad nakon dpfa fucka dalje,i auto ne ide i dalje,pas ono do 50 km/h pas mater neznam sta je,nisam u HR da bi to organizirao a treba nam auto hitno u funkciji u Austriji jer rDIMO 600-700KM dnevno u AT.
Kegalj Posted April 7, 2015 Posted April 7, 2015 citius je prije nego sto je isao radit rekao da baca gresku na nekom ventilu na turbini,te da ako on makne dpf ne garantira da ce rjesit kvar sad nakon dpfa fucka dalje,i auto ne ide i dalje,pas ono do 50 km/h pas mater neznam sta je,nisam u HR da bi to organizirao a treba nam auto hitno u funkciji u Austriji jer rDIMO 600-700KM dnevno u AT. ovo zvuci slicno problemima koje je moj stari imao na Audiju osim fuckanja turbine. Masu toga su radili (bosch pumpa, dpr, map, maf ovo ono) i stalno bi se kraj vracao. Na kraju je prosle godine promijenio wastegate i od tada sve radi
Vucko Posted April 8, 2015 Posted April 8, 2015 stricu blokala variabilna turbina na insigniji i to je bio razlog i fučkanja i safe moda ali je javljao grešku overbosta...na tim novimijim autima ne bi trebalo nešto puno prostora za nagađanje bit prema kodu greške
killercivic Posted April 8, 2015 Posted April 8, 2015 citius je prije nego sto je isao radit rekao da baca gresku na nekom ventilu na turbini,te da ako on makne dpf ne garantira da ce rjesit kvar sad nakon dpfa fucka dalje,i auto ne ide i dalje,pas ono do 50 km/h pas mater neznam sta je,nisam u HR da bi to organizirao a treba nam auto hitno u funkciji u Austriji jer rDIMO 600-700KM dnevno u AT. Ocito ste sjebali turbo prije nego sto je dpf maknut. Cesta ponava na tom autu. Znaci treba skinut turbo rastavit ga i vidit sta je otislo. Kad se slozi sa diag izmjerit boost pressure u voznji i vidit dali prati trazeni i to je to
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now