Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dakle kao sto gore pise, trebam nekakav savjet gdje ic na reparaciju/zamjenu visokotlacne pumpe goriva.

Radi se od Citroenu C8, iako mi se cini da to nije presudan faktor :D

Moze odmah i mail/broj tel ako netko ima.

Cuo sam za Purica u Samoboru, pa cak i Pinjusica, al me zanima dali ima netko da je bas u ZG, i koliko uopce traje takav posao.

Fala na bilo kakvim informacijama

Posted

Damir, glavni serviser iz Purića dela doma, daje garanciju i radi odlično...već 50 soma na njegovoj Bosch pumpi vozim...

Posted

za sad sam dobio ponudu, reparirana 2711,50 plus zamjena kod purica, Balog 3500 sve zajedno, a ovaj od JJ-a veli da mi nemre znat dok ne skine i odnese na testiranje.

cekam sad jos, a nove iskreno nisam ni trazio, jel znam da nemam za novu ako su reparirane ovoliko

Posted (edited)
  Pale said:
za sad sam dobio ponudu, reparirana 2711,50 plus zamjena kod purica, Balog 3500 sve zajedno, a ovaj od JJ-a veli da mi nemre znat dok ne skine i odnese na testiranje.

cekam sad jos, a nove iskreno nisam ni trazio, jel znam da nemam za novu ako su reparirane ovoliko

Nazovi Damira, ako ima, bit ce sigurno jeftiniji od ostalih, ako das kod njega i ugraditi, dobit ces i nekakvu garanciju

http://www.njuskalo.hr/trgovina/autoservisdamir

Edited by hitrec
Posted

Mene nova Bosch pumpa sa ugradnjom i godinu garancije koštala 4200kn jer se nemre reparirati kad krepa elektronika...

Posted
  Pale said:
hitrec imas pivu :D

evo covjek mi ugradi sa garancijom za 1500 kn!!!

nevjerovatno koja razlika u cijeni

daj bar neke cevape:lol:

drago mi je da sam pomogao:thumbsup:

Posted
  terror666 said:
jes guzio... :lol:

Bolje da si čovjeku prodo set za reparaciju ko meni pa da si je to napravio za 100kn

Posted
  hitrec said:
daj bar neke cevape:lol:

drago mi je da sam pomogao:thumbsup:

kad je to bio problem hahha

cekam sad samo da mu se oslobodi garaza pa da odem napravit posao :D

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...