Pikica10 Posted September 4, 2015 Posted September 4, 2015 Pozz , Imam passata 1.8 t aeb kod motora , kojeg sam kupio prije nekoliko mjeseci napravio servis zamjenio sto je bilo potrebno , sad pitanje je sljedece .Znaci bilo na plin ili benzin auto nekad ice super nekad be,kad drzim gas ravnomjerno kao da u nekom trenutku krene ,a kada ga poklopim jednako ide kao I kad ravnomjerno drzim sve do navedenog trenutka
Pikica10 Posted September 4, 2015 Author Posted September 4, 2015 Temp normalno stoji na 90 i normalno dize isto tebi tako bilo
JosipZG Posted September 4, 2015 Posted September 4, 2015 možda imaš 2 senzora temp, 1 za ecu a 1 za pokazivač u kabini
Boxer Posted September 4, 2015 Posted September 4, 2015 Upravo tako, temp po kazaljci ok a po dijagnostici u ECU-u kad je zagrijan pokazuje 54 ili 112, ovisi kako kad.... Promjenio senzor i nema problema više s time da sam 4 senzora mjenjao od Boscha, Myle-a, Denso dok nisam kupio Facet kakav je bio prva ugradnja u moju alfu i tek nakon toga je auto proradio i provozao kako treba, sve ostalo banana
Gonzaga Posted September 5, 2015 Posted September 5, 2015 Napravi pravu dijagnostiku a ne da mjenjaš bez veze dijelove.
Pikica10 Posted September 5, 2015 Author Posted September 5, 2015 na dijagnostici ne izbacuje gresku niti jednu
Joo Posted September 5, 2015 Posted September 5, 2015 jesi proba logirat? Pogledaj koje vrijednosti ti daje maf.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now