Marco Polo Posted December 17, 2015 Share Posted December 17, 2015 Krepala mi je brava na vratima na Polu 9N, nece otkljucat vrata. Jel ima ko iskustva sa tim bravama sa ebay-a? Nova u servisu je 1600kn http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=271430019427&alt=web Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vucko Posted December 17, 2015 Share Posted December 17, 2015 Kupi rabljenu kod nekoga tko ima dijelova za polo i bok,pa nije to neki ultra rijetki auto Link to comment Share on other sites More sharing options...
SEGI Posted December 17, 2015 Share Posted December 17, 2015 Probaj rastavit koliko se može, očistit u wd-u sve, bude svakakve prljavštine unutra, možda ti proradi, meni je uspjelo. Jesi siguran da nije problem na bravi od ključa? Tamo znaju puknut oni metalni kao prstenovi, da se naručit za par dolara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gogo Posted December 17, 2015 Share Posted December 17, 2015 Nova zamjenska cca 360 kn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco Polo Posted December 17, 2015 Author Share Posted December 17, 2015 Rađe bi htio novu nego rabljenu koja opet može riknut za par dana. Bio sam rastavljao vec i počistio i radila je 6 mjeseci i opet jedan dan prestala i nema šanse da otvorim vrata. Zadnja desna vrata su u pitanju tak da nije do brave ključa. Uzet cu zamjensku pa cu vidjet Link to comment Share on other sites More sharing options...
SEGI Posted December 18, 2015 Share Posted December 18, 2015 Za otvoriti vrata probaj nakon što si otključao auto, dodatno rukom povući onaj "pipak" što viri iz tapecirunga, nakon toga povuci ručkicu za otvaranje i mislim da će ti otvoriti vrata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doktor Posted December 18, 2015 Share Posted December 18, 2015 Probaj rastavit koliko se može, očistit u wd-u sve, bude svakakve prljavštine unutra, možda ti proradi, meni je uspjelo.Jesi siguran da nije problem na bravi od ključa? Tamo znaju puknut oni metalni kao prstenovi, da se naručit za par dolara. Da, prljavština zna sjebat stvar. Ima od firme Forch za kupiti brake cleaner u sprayu koji je u biti alkohol. Sa njime pročistiš bravu i onda ušpricaš ili wd40 ili kakav silikonski spray. Ja sam tako sredio problem svom starom na Puntu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now