galeb_st Posted January 8, 2016 Posted January 8, 2016 Zanima me ima li ikoji elektricar u okolici splita ili zagreba koji je sposoban spojiti ovo i da ne fusari ( citaj da prikrije kabele tj instalaciju da ovi u tomica ne vide ista?)
tolt Posted January 9, 2016 Posted January 9, 2016 Zasto bi se skrivao od tomica? Vjerojatno je auto pod garancijom
GoranE46 Posted January 9, 2016 Posted January 9, 2016 Nece zbog toga izgubit garanciju. Bmw ne skida garanciju za takve stvari. Ovo je jos i od hamanna tako da bas nema brige.
galeb_st Posted January 10, 2016 Author Posted January 10, 2016 Nece zbog toga izgubit garanciju. Bmw ne skida garanciju za takve stvari. Ovo je jos i od hamanna tako da bas nema brige. Nemam kod sebe mail al BMW se ocitovao npr ako nadogradim opruge sa AC Schnitzer da sve jedno gubim garanciju na podvozje. Jednom prilikom su me j.... jer 20'' koje sam stavio (Z performance) nisu OEM,bez obzira sto su sirina guma i felgi istovjetne originalnima i jer gume nemaju tzv Zvjezdicu i sto vec ne..... Valjda kuzis zasto zelim prekriti instalaciju
GoranE46 Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 Sa tim svime posalji mail u bmw, pa ce ti tomic promijenit politiku.. Samo napomeni da su schnitzer dijelovi.. Isto tako oni to moraju ugraditi na zahtjev.
galeb_st Posted January 10, 2016 Author Posted January 10, 2016 ma u tomica nisu sposobni niti iskodirati rear seats heating distribution i gledaju me kao tele u sarena vrata i kazu nikad culi za to....dok ga jedan jebeni e60 ima od 2004 godine...sta kazati na to ?
Uros Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 Nisu ni ovi u zg bolji....al zato tu imamo par decki koji nemaju veze s tomicem al znaju sve...
vrcy Posted January 11, 2016 Posted January 11, 2016 Josip zovu ga Copa, znaju ga svi vise manje po gradu, pinki mladji je dobar s njim neki dan ga je i on spominja pa vidi s njim, meni je rjesava milion stvari. Kad niko nije moga pomoc on bi, evo ti br. 0989710175
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now