Hrdzo Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 Trebam nekoga tko radi u Tokiću ili mo može ikako pomoći!! Radi se o tome da je stric pocetkom 1mj kupio brdo djelova za Astru F kod njih u Sesvetama. Ali su mu tamo umjesto zadnje desne dali zadnju lijevu lampu. Zamjenu je skuzio tek nakon par dana i odmah ih je nazvao pa su mu rekli da ce mu to zamijeniti kad dojde (inace je iz Slavonije), i danas je došao i samo su ga otkantali i nisu mu htjeli ništa zamijeniti!! Pa me zanima da li ima nekoga tko moze pomoci oko ovoga...tj da zamijenimo tu lijevu lampu za desnu u tokicu!! Dunkesun!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 bum ja pitao frenda ak moze kaj napravit... ne vidim zakaj mu to ne bi zamjenili al on nije nis kriv i lampa nije koristena il ostecena na bilo koji nacin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hrdzo Posted February 4, 2009 Author Share Posted February 4, 2009 bum ja pitao frenda ak moze kaj napravit... ne vidim zakaj mu to ne bi zamjenili al on nije nis kriv i lampa nije koristena il ostecena na bilo koji nacin OK... ma lampa je nova nekorištena!! A bio je onda uzimao brdo dijelova (farovi, vezni limovi, kiler i sta ja znam (bratic pogodio zid) i onda nije odmah ni skuzio da su mu krivu lampu dali....a nije ni racun gledao pa da bi vidio da pise lijeva lampa a ne desna!! Thnx!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now