filip00 Posted February 17, 2009 Share Posted February 17, 2009 koju felgu onda da nabavim za 265 gumu. jedino kaj sam nasao je borbet BS i to 9x15" ET 25 i 15 nije mi bitan razmak rupa jer tako i tako moraju ici nove rupe jer mi to ide na bubu a razmak na bubi je 4x130 znaci dimenzija je za iza 265/50/R15 za naprijed moram stavit uzu gumu pa ajde neka preporuka za felge. znam da ce biti razlicite 2 i 2 ali hebiga kad mi je glupo stavljat toliku gumu naprijed. razmisljao sam naprijed 225/nesto/R15 ili cak uzu malo. svaki savjet dobrodosao jer stvarno ne znam sto smislit, a ne da mi se radit gluposti sa onim spajanjem felgi jer u to ne vjerujem i ne zelim to. 265 na 15" ?? to ces morat prosirivat felge negdje. 9.5 ili 10J tebi treba. sumnjam da ces bit te srece da budes nasao dobre...eventualno od wranglera onakve kakve steppen ima felge ali ne znam koja je to sirina. 225 naprijed je u redu, to gledaj 8J taman ce bit minimalno nategnuto, tak bude taman. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregi Posted February 17, 2009 Share Posted February 17, 2009 ma kupio bi ja nove felge samo ne znam kojeg imena. pregledao sam svasta i nasao sam samo borbet sa 9J Link to comment Share on other sites More sharing options...
scuka Posted February 17, 2009 Share Posted February 17, 2009 ma kupio bi ja nove felge samo ne znam kojeg imena. pregledao sam svasta i nasao sam samo borbet sa 9J stavio bi 265/50/R15 na 206icu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregi Posted February 18, 2009 Share Posted February 18, 2009 ne to mi je za bubu. iza trebam siroke a naprijed uze jer sa serijala gumama ruzno izgleda i ne moze krenut jer su pretanke i samo stoji u mjestu i vrti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now