Guba Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Auto je 98. godina ima 125k km. Prva dijagnoza je da nema kompresije na 3. i 4. cilindru. Meho veli da bi popravak kostao cca. 1000 eura. Nemam vise detalja, ne znam kaj se tocno dogodilo, a radi se o autu od kolegice. Imam ko kakvu ideju kaj napraviti? Ima ko kakvog dobrog majstora za renoe? fala
obie Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 popravak od 1.000€? koji motor je u pitanju? za te novce se kupi jos jedan polovan motor......
Japanac Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 ak nema kompresije onda su il ventili il karike, il oboje... je ti puno reko :doh: i tak posrat cifru... super mehanicar.... takav motor se po meni ne isplati slagat, radije uzet drugi...
Prpa Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 ako hoces navrati do mene da pogledam radio sam u renaultu 4 god rijetko im odlazi motor moguce da je bobina (mislim da ima 2):thumbsup:
Guba Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 ako hoces navrati do mene da pogledam radio sam u renaultu 4 god rijetko im odlazi motor moguce da je bobina (mislim da ima 2):thumbsup: Ma promijenili su joj i bobinu i kablove... Danas ide glava na ispitivanje pa cemo vidjet. Fala
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now