bOzO Posted February 18, 2009 Share Posted February 18, 2009 koliko je ovo frkovito ili je to normalno na ispuh strani k24 Link to comment Share on other sites More sharing options...
avanti Posted February 18, 2009 Share Posted February 18, 2009 koliko je ovo frkovito ili je to normalno na ispuh strani k24 To od vrucine puca,al po ovome ga mozes jos voziti bez problema, kakve su ti lopatice,jel struzu o kuciste,jel ti gubi ulje!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bOzO Posted February 18, 2009 Author Share Posted February 18, 2009 znam da je od vrucine.. nije popucano do yaya tako da i ja vjerujem da nece biti otpadanja, ukoliko se ne budem vozio do dubrovnika 200kmh u komadu... ne struze ni malo, jedino sto ima lufta po duizni osi nekih milimeter max ako ne grijesim... jbga zatvorio sam turbinu vec a nisam se sjetio slikat dalje, lopate su pristojne, nisu skrhane ni malo, imaju na sebi tu i tamo "zapečenog" metala neznam kak to opisat, sa mini craft bušilicom sam ih očistio (rotocetkica mala mala)) da li dimi, gubi ulje saznat cu uskoro vrijeme avanti tnx na rply Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 moras vidit kako je moja pukla, skroz preko do vanjskog dijela nije valjda da si odustao od one?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 Ma to nije ništa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bOzO Posted February 19, 2009 Author Share Posted February 19, 2009 @alf ne brini @g koliko ce biti gore, izdrzat ce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now