puki Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 trebam popodne diskove dat potokarit..dali neko zna nekog mestra oko maksimirske da neide u 3pm da mi ih potokari..TNX malo je hica pa odme ako ko zna neki kontakt ili adresu Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 A da date popis svih tokara u ZG. Jerbo trebam jedan navoj napraviti u cijevi, a navoj je fakat poseban.. Pa pitanje jel imaju takvu ureznicu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomislav K. Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 ja imam firmu sa takvim uslugama .... pa eto ako kome treba nešto neka se javi ... znači što se tiče tokarije , glodanja, varenja... ono što se neda napravit kod nikog ja riješavam .... =)))) 098/9123373 Tomislav Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roby Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 ima tokar na Poljanicama..(tj na potezu trnovcica - poljanice) 091 5023349 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now