mario328i Posted August 22, 2017 Author Share Posted August 22, 2017 Cuvaj to,idem do mehe na konzultacije sada pa cu javit povratno. spal mi i Snjur preporucuje... Ja se prvi put susrecem sa tom markom, valja to sta? taj bi morao ic na moj kiler jel? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Branx Posted August 22, 2017 Share Posted August 22, 2017 @mario328i Spal je jedan od najboljih proizvođača... imaš na netu hrpu tih konverzija, pogledaj malo... treba ti i termoprekidač, instalacija s relejem i još nešto sitnica. Onaj link koji sam ti na BMWklubu stavio je dobar primjer, a čak mislim da bi ti i pasalo sve (osim ovog šarafa za vodenu pumpu): http://www.bimmerworld.com/Cooling/Cooling_Kits/E36-Electric-Fan-Conversion-Kit-OBD2-328i-328is-323is-M3-1996-1997-1998-1999.html Često se ostavlja onaj plastični shroud a ventilator se montira u njega, umjesto direktno na kiler. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted August 22, 2017 Share Posted August 22, 2017 Spalovi su univerzalni samo treba pazit na veličinu ja ga imam na 106, lijepo puše, oko godinu i nešto sitno je bio u funkciji, sad se ne vozim s njim Link to comment Share on other sites More sharing options...
mario328i Posted August 22, 2017 Author Share Posted August 22, 2017 (edited) Imam ja termoprekidac,to je sve na M kileru vec u originalu,spojen je i vanjski vent na njega sa dve brzine mislim.. za relej i struju lako,to je "rijeseno". Slikni molim te taj spal samo da pokazem (ako mozes)... ima on svoj okvir ,u cemu je pozicioniran? Edited August 22, 2017 by mario328i Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted August 23, 2017 Share Posted August 23, 2017 Nemam ti sliku....ovakav jeSent from my SM-G955F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now