TomiTraktor Posted August 31, 2017 Share Posted August 31, 2017 I isto tako nepotreban na 150ks dizelu. Pogotovo ako zbog limita cijene ne uzmes pola drugih stvari koje ti olaksavaju zivot. Za osjecaj u voznji ne uzimas dizel 150ks 1600kg, npr Tuco ima TT pa sumnjam da od allroada ocekuje da bude bolid Tocno toDapace 4x4 ne zelim na autu sa stajalista komfora. Cesto uvjetuje malo manji tank i auto vise trosi znaci moram stajati cesce na pumpi. Nakon insignije koju sam tocio jednom u 1000km stvarno vidis kako je to super stvar. Treba uzeti auto sa pogonom na 2 kotaca i to na pravoj strani vozila - prednji skrecu i koce, zadnji guraju (ili vuku ako si u ruralnim dijelovima hr gdje auti imaju zadnju vucu i auto je imenica srednjeg roda). To je tesko staviti u okvir novaca ali po meni non-quattro audi mora biti bar 10% jeftiniji od usporednog merc/bmw da bi imao smisla, sto nikako nije. Cesto je i skuplji. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
plastikman Posted August 31, 2017 Share Posted August 31, 2017 Da se uključim u raspravu, iskreno prošao sam više makadama nego cijeli forum zajedno i malo gdje mi je trebala povišena podnica i 4x4Gledaj na lošim cestama da su ti gume mesnatije i to je to.Zaboravi na makedonskom asfaltu dimenzije veće od 17" a i na dobrom dijelu BosneJa bi za tu lovu i 2 godine prognoziranog korištenja uzeo ili A4 karavan bez S line sa hrpom unutrašnje opreme kad ti se toliko već sviđa ili Reno talisman jer je udoban i nakrcan opremom u startu ( uz to ne kradu se baš toliko na istoku)Poslano sa mog Redmi Note 3 koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
KA2001MR Posted August 31, 2017 Share Posted August 31, 2017 Od sveg u ovoj temi sto ozbiljno razmatras meni se isto nekak najvise svida onaj bijeli A4 u allroad kombinaciji. Cak stovise da ikada kupujem Audi, a da nije R8 bio bi takav A4 allroad samo sa boljom opremom. Sto se mog osobnog odabira tice ja bi isao naravno na nesto drugacije i sa vise karaktera Stelvio ili Giulia. Uz sav jal hejtera da nebus stigao na odrediste, a svi toce gorivo i ulje u podjednakom omjeru Mene nije strah nigdje se uputiti sa 305 000km 156-icom koja btw popike 2dcl ulja na 13 000km Ak stane, ko ju jebe, jednako ce stati bilo sto, al ako cu raditi toliko km hocu da mi se auto svida. Po svemu procitanom tebi se onaj A4 najvise svida i kad sam procitao recenicu "zaljubljen sam u taj auto" nije mi bilo jasno zasto ga vec nisi kupio. Neke stvari kupujem razumom al kad nesto volim kao sto volim aute onda mi je odluka srcem, a razum ima ulogu da potrazi koja motorizacija se pokazala pouzdanijom. Sretno sa odabirom i puno sretnih km! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmajna Posted August 31, 2017 Share Posted August 31, 2017 http://www.njuskalo.hr/auti/alfa-romeo-giulia-2.2-jtdm-atx8-super-oglas-21318488Ili biti hrabar, ko ga jebe ima garanciju 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
plastikman Posted August 31, 2017 Share Posted August 31, 2017 Od sveg u ovoj temi sto ozbiljno razmatras meni se isto nekak najvise svida onaj bijeli A4 u allroad kombinaciji. Cak stovise da ikada kupujem Audi, a da nije R8 bio bi takav A4 allroad samo sa boljom opremom. Sto se mog osobnog odabira tice ja bi isao naravno na nesto drugacije i sa vise karaktera Stelvio ili Giulia. Uz sav jal hejtera da nebus stigao na odrediste, a svi toce gorivo i ulje u podjednakom omjeru Mene nije strah nigdje se uputiti sa 305 000km 156-icom koja btw popike 2dcl ulja na 13 000km Ak stane, ko ju jebe, jednako ce stati bilo sto, al ako cu raditi toliko km hocu da mi se auto svida. Po svemu procitanom tebi se onaj A4 najvise svida i kad sam procitao recenicu "zaljubljen sam u taj auto" nije mi bilo jasno zasto ga vec nisi kupio. Neke stvari kupujem razumom al kad nesto volim kao sto volim aute onda mi je odluka srcem, a razum ima ulogu da potrazi koja motorizacija se pokazala pouzdanijom. Sretno sa odabirom i puno sretnih km!Hehehehe opet oda o 156-iciA da uzmeš Tuco tu 156-icu to je sigurno još 500000 bez kvaraPoslano sa mog Redmi Note 3 koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarioB Posted August 31, 2017 Share Posted August 31, 2017 56 minutes ago, gmajna said: http://www.njuskalo.hr/auti/alfa-romeo-giulia-2.2-jtdm-atx8-super-oglas-21318488 Ili biti hrabar, ko ga jebe ima garanciju Jos i bolju cijenu sredimo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cajo Posted August 31, 2017 Share Posted August 31, 2017 Uzmi godišnjaka A4 2.0 tdi quattro 190ks u Njemačkoj. Na netto cijenu dodaš 30.000kn za davanja. Naći ćeš sigurno odličan primjerak s 15.000km. Budući da sam ga ja uzimao preko leasinga i trebao je biti uvežen u HR u svemu mi je pomogao DarioB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goertosing Posted August 31, 2017 Share Posted August 31, 2017 10 minutes ago, Cajo said: Uzmi godišnjaka A4 2.0 tdi quattro 190ks u Njemačkoj. Na netto cijenu dodaš 30.000kn za davanja. Naći ćeš sigurno odličan primjerak s 15.000km. Budući da sam ga ja uzimao preko leasinga i trebao je biti uvežen u HR u svemu mi je pomogao DarioB. Hoćeš reć da si za A4 quattro platio 30 000 kn davanja? Na koju foru ako svi quattro modeli imaju Co2 preko 130g/km i samo ekološku komponentu imaš skoro 30 000 kn davanja + još trošarinu po vrijednosti Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoranE46 Posted August 31, 2017 Share Posted August 31, 2017 Na netto cijenu se doda pdv ako ide na leasing i davanja.Davanja sam platio na 2016 190ks quattro 60tknGesendet von iPhone mit Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goertosing Posted August 31, 2017 Share Posted August 31, 2017 pa 60 tkn bi i trebalo biti otprilike za dobro opremljen A4 quattro star do 12 mjeseci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tuco Posted August 31, 2017 Author Share Posted August 31, 2017 (edited) S obzirom kolko se natežem sa svim papirima i potrebnim garancijama na kraju ću uzet Daciu Dokker za cash i poslat sve u ... To neću ni kasko morat stavljat jer ću bit sretan kad (ako) ju ukradu... Edited August 31, 2017 by Tuco 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cajo Posted September 1, 2017 Share Posted September 1, 2017 Moj ima 114g Co2, da i davanja 30.000Kn u VŽu https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=248759047&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&features=BLUETOOTH&features=FOUR_WHEEL_DRIVE&features=MULTIFUNCTIONAL_WHEEL&features=NAVIGATION_SYSTEM&fuels=DIESEL&isSearchRequest=true&makeModelVariant1.makeId=1900&makeModelVariant1.modelId=9&maxMileage=20000&minFirstRegistrationDate=2016-01-01&minPowerAsArray=140&minPowerAsArray=KW&pageNumber=1&scopeId=C&transmissions=AUTOMATIC_GEAR&usage=USED&vatable=true Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danko Posted September 1, 2017 Share Posted September 1, 2017 ja sam mislio da u biti tvoja firma uzima auto, a na tebi je da samo unutar tog budžeta odabereš koji.tek sam sada shvatio,čitajući unatrag par strana da ti taj isti auto plaćaš...što mi iskreno nema baš logike jer bi ti firma trebala (obzirom da ćeš ga koristiti u službene svrhe) osigurati vozilo, zar ne? ili se varam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cajo Posted September 1, 2017 Share Posted September 1, 2017 Auto je gore koštao 31.000€. Leasing ponuda nakon svih davanja 37.000€ na 60 mj. i iznos mj. rata 520€. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goertosing Posted September 1, 2017 Share Posted September 1, 2017 10 minutes ago, Cajo said: Moj ima 114g Co2, da i davanja 30.000Kn u VŽu https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=248759047&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&features=BLUETOOTH&features=FOUR_WHEEL_DRIVE&features=MULTIFUNCTIONAL_WHEEL&features=NAVIGATION_SYSTEM&fuels=DIESEL&isSearchRequest=true&makeModelVariant1.makeId=1900&makeModelVariant1.modelId=9&maxMileage=20000&minFirstRegistrationDate=2016-01-01&minPowerAsArray=140&minPowerAsArray=KW&pageNumber=1&scopeId=C&transmissions=AUTOMATIC_GEAR&usage=USED&vatable=true a to nije Avant. Nisam nidje vidio karavan s toliko malo Co2, i mislim da ga niti nema. s 114g Co2 imaš davanje oko 6 000 kn (umanjeno za kojih 10-15% ako je oko 12 mj star) na ekološku komponentu i to se isplati taman do te granice Co2 uvozit a na 130-140 Co2 je oko 28 000 kn. Znači za tih "par grama" razlike imaš ogromnu razliku u davanjima Isto na ovom autu s tog linka nema baš opreme, skoro sve osnovno. Kada imaš dosta opreme onda su i davanja drastično skuplja jer tada auto ulazi u veći porezni razred + je bila veća vrijednost novog Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lovrek Posted September 1, 2017 Share Posted September 1, 2017 koliko bi bila davanja za ovaj?https://m.mobile.de/auto-inserat/audi-a4-allroad-quattro-schönau/248654191.html?ref=srpSent from my SM-G950F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goertosing Posted September 1, 2017 Share Posted September 1, 2017 Just now, Lovrek said: koliko bi bila davanja za ovaj?https://m.mobile.de/auto-inserat/audi-a4-allroad-quattro-schönau/248654191.html?ref=srp Sent from my SM-G950F using Tapatalk na audi.hr u konfigurator staviš svu istu opremu kao što ima taj iz oglasa (carina preko broja šasije zna točno sve što ima od opreme pa uzmi u obzir baš sve) i vidi koliko u Hrvatskoj taj košta s PDV a bez posebnog poreza. Tu vrijednost upiši u ovaj konfigurator: https://carina.gov.hr/pristup-informacijama/propisi-i-sporazumi/trosarinsko-postupanje/dodatne-informacije-o-trosarinama-i-posebnim-porezima/posebni-porez-na-motorna-vozila-3650/informativni-kalkulator-za-izracun-ppmv-a/4838 i dobit ćeš točan iznos davanja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tuco Posted September 1, 2017 Author Share Posted September 1, 2017 (edited) 8 hours ago, Danko said: ja sam mislio da u biti tvoja firma uzima auto, a na tebi je da samo unutar tog budžeta odabereš koji.tek sam sada shvatio,čitajući unatrag par strana da ti taj isti auto plaćaš...što mi iskreno nema baš logike jer bi ti firma trebala (obzirom da ćeš ga koristiti u službene svrhe) osigurati vozilo, zar ne? ili se varam... Firma pokriva dio tj financira 300 € mjesečno a razliku si sam moram nadoplatit ako je bude..mogu ja uzet i auto za 300€ / mj pa nemam troška . Sve troškove servisa, gume, gorivo itd ja plaćam. @Lovrek ti mi baš mast vadiš...i krv piješ..na slamku Napokon sam i do Škode naletio; Ova je nažalost prodana jer bi ozbiljno razmislio o njoj..oko 290.000kn je navodno bila Vidi se da je Škoda po materijalima koji se koriste ali za te novce..DSG, 4x4 sa 190ks stvarno nije loš auto i definitivno ima najveći gepek od svih koje sam do sad gledao. Napokon sam i Superbicu vidio uživo i stvarno je super auto al nije to za mene auto..ne vidim se u tom autu nikako..nisam taj tip. Edited September 1, 2017 by Tuco Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kegalj Posted September 1, 2017 Share Posted September 1, 2017 Superb preglomazan? Ova Octavia scout izgleda jebeno pojma nisam imao da je tako dobra. Nisam ju nikad vidio uzivo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted September 1, 2017 Share Posted September 1, 2017 odlicna je Octavia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Branx Posted September 1, 2017 Share Posted September 1, 2017 Jebena je Roktavija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Varga Posted September 1, 2017 Share Posted September 1, 2017 Pitanje. Kazes da uzimas auto na dvije godine pa ga vracas i uzimas novi, gleda se auto od 350 000kn. Koliko taj auto ispadne onda za te dvije godine? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted September 1, 2017 Share Posted September 1, 2017 To je nova, tih bas nema po cestama jos, super izgleda. Ali u ovoj kombinaciji di bi sam placao auto koji za firmu drljas po sugavim cestama (najlošije ceste u Hr su premija za to) ja ni lipe svoje nebi dao pa taman da duster uzmem. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kegalj Posted September 1, 2017 Share Posted September 1, 2017 28 minutes ago, Varga said: Pitanje. Kazes da uzimas auto na dvije godine pa ga vracas i uzimas novi, gleda se auto od 350 000kn. Koliko taj auto ispadne onda za te dvije godine? Rekao je da cilja na 600-700 eura mjesecno 14,400€-16,800€ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcrnic Posted September 1, 2017 Share Posted September 1, 2017 a ako ga moze otkupiti nakon isteka lizinga... i preprodati moguce je da zaradi neku kintu... pogtovo ako dobije dobar popust u startu.... s time da govorim o onom dodatnom sto on misli povrh firme stavtiti... on bi profitirao ne firma... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now