Gregi Posted March 1, 2009 Share Posted March 1, 2009 evo pitanja. kako slozit plin na boxer motor sa zracnim hladjenjem. ne muci me nista drugo osim kako slozit isparivac. ili postoji nekakav sistem za motore hladjene zrakom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted March 1, 2009 Share Posted March 1, 2009 isparivač se grije preko ulja iz motora Link to comment Share on other sites More sharing options...
hitrec Posted March 1, 2009 Share Posted March 1, 2009 jel bolid doma, gregi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregi Posted March 1, 2009 Author Share Posted March 1, 2009 je je doma je samo ceka malo sunca i idemo u akciju. prvo unutrasnjost, odnosno podovi i pragovi pa ojacanja karoserije i tak. moram samo izmislit i dobro proucit kako slozit nekakav rollbar za bubu jer sumnjam da ga ima za kupit gotovog. @josip: znaci moglo bi se to slozit bez problema? jer ovak mi bude pio 20+ litara benzina na 100 km. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted March 1, 2009 Share Posted March 1, 2009 ja sam čuo da to funkcionira al nisam nikad vidio bilo bi dobro pitat na auto plin forumu (neznam točnu adresu) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregi Posted March 1, 2009 Author Share Posted March 1, 2009 morat cu se konzultirat u auto timu onda Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted March 2, 2009 Share Posted March 2, 2009 evo pitanja. kako slozit plin na boxer motor sa zracnim hladjenjem. ne muci me nista drugo osim kako slozit isparivac. ili postoji nekakav sistem za motore hladjene zrakom. Omota se cijev oko ispušne grane, složi se mali rezervar vode i mala pumpa vode... I to je to.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregi Posted March 2, 2009 Author Share Posted March 2, 2009 Omota se cijev oko ispušne grane, složi se mali rezervar vode i mala pumpa vode... I to je to.. mislis da bi to tako funkcioniralo? bakrene cijevi promjera 5-10 mm i oko grane pa povezati na ostatak sustava? kolika je uopce minimalna temperatura potrebna za isparivac? Link to comment Share on other sites More sharing options...
twingara Posted March 2, 2009 Share Posted March 2, 2009 bilo je zakonskih problema oko ispušne grane i isparivača... ne znam jeli to riješeno... ali ovo sa uljem mi se čini ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted March 2, 2009 Share Posted March 2, 2009 mi smo stavili na agregat plin samo kaj smo mi napravili ljevak koji je sakupljao vruci zrak sa cilindra i cijev u isparivac radi dan danas samo je jebeno sa tankanjem boce nece bilo ko tankat to Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted March 2, 2009 Share Posted March 2, 2009 Treba minimalno 40stupnjeva biti voda za ispraivač... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregi Posted March 2, 2009 Author Share Posted March 2, 2009 mi smo stavili na agregat plin samo kaj smo mi napravili ljevak koji je sakupljao vruci zrak sa cilindra i cijev u isparivac radi dan danas samo je jebeno sa tankanjem boce nece bilo ko tankat to kak to mislis? daj malo pojasni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gear Posted March 2, 2009 Share Posted March 2, 2009 na bube su se stavljale cijevi oko ispuha, ali za to nema atesta, znam nekog tko ima atestirani plin u bubi, ali je na elektricne grijace. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now