pacey Posted March 30, 2018 Share Posted March 30, 2018 Kolika je vrijednost ovog automobila?uglavnom ima svasta nesto limarijski zdrav..motor fino radi..zracni ovjes trenutno skinut jer je zadnji jastuk pustio.. el podizaci, stakleni elek siber..tempomat..novo remenje..kocnice..sve sto ima radi osim zracnog ovjesa trenutno 150ks 2.0 motor meni to djeluje kao zanimljiv auto..al nemam pojma Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rybak Posted March 30, 2018 Share Posted March 30, 2018 Neznam kolkio vrijedi, ali da je brutalna pojava, to svakako! Meni je odlican Sent from my SM-A530F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted March 31, 2018 Share Posted March 31, 2018 Jel to onaj iz GS? Oduvijek mi je bio fora, a i taj motor solidno ide Link to comment Share on other sites More sharing options...
pacey Posted March 31, 2018 Author Share Posted March 31, 2018 18 hours ago, Rybak said: Neznam kolkio vrijedi, ali da je brutalna pojava, to svakako! Meni je odlican Sent from my SM-A530F using Tapatalk i meni je pojava al i stanje je manje vise ok.. samo ako nema racunice mene ne zanima haha 37 minutes ago, Gabre said: Jel to onaj iz GS? Oduvijek mi je bio fora, a i taj motor solidno ide je to je taj..sad je kod prijatelja..samo mi je receno da ide 210? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted March 31, 2018 Share Posted March 31, 2018 Duuuugo ga je vozionisti čovjek, mislim novog u Švicarskoj kupio itako nešto.Vozio sam Colta s tim motorom i to je super išlo (ovo je bilo prije kompakta sa 400ks da se razumijemo ) a i super drže cestu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevin Posted March 31, 2018 Share Posted March 31, 2018 mozda @Tomica93 vise zna ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now